Update

Fluffy

Hej piger.
Har lige spenderet den skønneste dag med min dejlige veninde. Vi var ude og spise frokost og fik os en hjemmebagt vaffel med italiensk is senere og derefter tog vi helt ind til byen for at få lavet navlepiercing.. det vil sige at jeg fik lavet min igen! Jeg tog min ud her i oktober, da jeg kom hjem fra en måned i Florida, da den simpelthen ikke kunne mere. Den havde også været igennem meget. Puha. Men jeg fandt hurtigt ud af at jeg ikke kunne leve foruden! Så det var lige en spontan beslutning at få den lavet nu. Men det skulle jo ske! Så jeg fik den lavet hvor jeg altid bliver piercet. Nemlig inde hos Body Extremers på Larsbjørnsstræde hos Muffe. Det gjorde ondt. Mere end sidst. Men det var også fordi at der havde dannet sig arvæv fra sidst af. Men min veninde var så god at snakke om noget andet og lade mig klemme hendes hånd til det sidste <3
Der er simpelthen så lækkert udenfor, så jeg har måtte skifte til kjole! En kjole jeg købte i Florida til 30,- :D Den er så skøn og luftig :) Men før det havde jeg dette lidt halv sjove outfit på (fik ellers en masse fine kommentarer på det inde i byen):

(Det var lige nogle hurtige billeder på vej ud af døren, så jeg undskylder for de mærkelige stillinger etc.) 
xoxoxoxo Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update