Give-away

Special give-away

Hej piger  ♡
Dette indlæg er dedikeret til alle jer, mine søde læsere, der er så gode til at bemærke alle de små ting, og kommentere på alle gode ting ♡ Det er simpelthen så rart med al jeres anerkendelse og ros. Jeg sætter stor pris på det, og vokser virkelig med det.
I den anledning har jeg tilladt mig at lave endnu en give-away, til én ganske særlig læser som har fulgt mig længe og kommenteret super gode og brugbare ting til mig undervejs. 
Det er min faste læser Christina 
Du får tilsendt disse fine øreringe fra Mango, så snart du har sendt dine personlige oplysninger til min mail, rosted93@gmail.com. 
Dertil har Christina tit spurgt ind til hvornår jeg lægger noget af min gardarobe på trendsales – og dette har jeg for alvor taget op i dag, i denne anledning, så senere i dag vil jeg først lægge det op her på bloggen og senere på trendsales. Så I må endelig lade mig høre fra jer hvis noget af det vækker interesse  ♡
Hav en dejlig fri dag ♡

2

  • Christina

    Ih søde Camilla, det er bare al for meget, jeg føler mig virkelig beæret over at du har lavet en særlig give away til dine faste læsere :) Det syntes jeg virkelig siger meget om dig som person, og det viser at du virkelig sætter pris på os som følger dig fast og kommenterer :)Åh jeg kunne skrive stolpe op og ned om hvor glad jeg er for det, men for at gøre det lidt kort, giver dette mig virkelig lyst til at blive ved med at kommentere, når jeg ser hvor meget det betyder for dig, jeg syntes også at du er virkelig god til at svare på alle kommentarer og det er også det der gør at jeg har lyst til at kommentere, da jeg altid ved der kommer et svar fra dig:) Igen tusind tusind tak, jeg er dybt taknemlig og sender dig fluks en mail:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Åhh Christina, selvfølgelig skulle det til <3 Hvor er du sød, det dejligt at høre at det bliver taget godt i mod :) Jeg sender dem i morgen <3 Godaften! og det var altså så lidt!xoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give-away