Påskeferie

Super-set. Super-sit

Hej piger 
Jeg har lige haft den mest skønne morgen og formiddag 
Morgenen startede jeg med at lave en stor omgang morgenmad, da jeg vidste at træningen ventede på mig senere på dagen. Jeg lavede to lækre protein pandekager som bestod af; 3 æg, havregryn, valleprotein i neutral smag og vanilje. Meget simpelt! 
Jeg pyntede med friske jordbær, frosnet hindbær og mandler. 
Dertil lavede jeg en smoothie som bestod af; blåbær skyr, frosne brombær, chiafrø, hørfrø, appelsin/jordbær juice og grapefrugt. Jeg gør tit det at jeg danner mig et overblik når jeg kigger ind i køleskabet og finder på min egen lille opskrift i hovedet og ja.. så håber jeg på det bedste :) 
Den blev super god og jeg endte selvfølgelig med at smide isterninger ned i også. 
I mellem tiden havde min skønne veninde Sus, spurgt om vi ikke skulle tage ud og løbe en tur i Hellerup og op i deres Fitness World efterfølgende, hvor der er sauna! mmmh 
Jeg var så frisk og vi mødtes inden længe.
Vi trænede benhårdt – jeg løb dog ikke med – running is not my thing – Men løfte vægte! – oh yes! 
Sus, er jo uddannet personlig træner og for at variere min træning tager vi op sammen og træner og så følger jeg egentlig bare hende mens hun guider mig og laver super-set. 
Det er benhårdt og super effektivt, vi presser hinanden og motiverer hinanden. 
Det er simpelthen så godt med en træningspartner! Jeg er bare så heldig at have en professionel udgave :) 
Derefter tog vi forbi Waterfront og spiste 42raw food udenfor vi vandet i solen! 
Det var så lækkert og alle sad med solbriller og med ganske lidt tøj på og nød solen varmeste stråler i år. 
Jeg fik en lækker risotto og broccolisalat til. Min juice var af chili, æble, mynte og mango – den hedder Stockholm, super lækker! 
  
Nu er jeg hjemme og ved egentlig ikke hvad resten af dagen skal gå med.. Jeg tror det er sundt for mig.. men jeg bryder mig virkelig ikke om det. 
Min allergi er også begyndt, så mine øjne er helt røde og klør latterligt meget.. det er så belastende, men jeg kan bare ikke tage mig sammen til at begynde på al medicin der skal til.. øjendråber, næsespray og diverse piller.. jeg orker det ikke! 3 gange om dagen og alligevel vil jeg gå og nyse og skulle pudse næse! Er det det værd?? 
Jeg venter til jeg ikke kan holde det ud mere.. og så må jeg få en stærkere dosis. I don’t care!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeferie