Behind the scenes-ish

Vi var godt kørende

 

Hej piger 

Halleluja! – Det var noget af en bytur jeg var på i går!
Jeg mødtes med mine to gamle gymnasie veninder til middag og vi sludrede og hyggede som i de gode gamle dage. Vi fik lavet nogle drinks bl.a. Strawberry Daiquiri som virkelig er en af mine ynglings her i sommer varmen! 
Vi tog os først sammen kl. 00 at komme ud af døren og mod bussen som kørte til Nørreport.
Vi havde inden da snakket om Zen.. og andre fede natklubber.. men så endte vi faktisk med at komme til enighed om at vi ville på Hornsleth som vi også var på sidst til fødselsdag.
Det var så fedt! Ihh jeg kan sige jer at jeg aldrig bliver for gammel eller vis til at tage i byen og more mig! 
Hornsleth er lettet snusket og primitivt hvis jeg på sige det sådan.. i hvert fald hvad indretningen angår. Jeg er heller ikke overhoved fan af kunsteneren Hornslets kreationer.. Så hvis det ikke var for musikken, danskegulvet, publikummet og den frie indgang, ja så havde jeg aldrig trådt ind med mine stillethæle dér.

Men musikken er ganske enkelt perfekt og der er altid mulighed for at komme til baren og de laver en lækker drink med passionsfrugt og vanilje som bare er lige i skabet!
Det sjove var faktisk at vi kun nåede at købe en omgang drinks før vi blev overfaldet af nogle fyre med shorts og champagne. 
Fyren ved siden af mig i baren fik hurtigt øje på os, og han prikkede til mig og spurgte om jeg ikke ville tage et shot med ham. Jeg spurgte hvilket han vil tage (for jeg kan godt fortælle jer at jeg har haft min shot tid i mit liv, og den skulle gerne være slut nu!)
Han sagde det var Hernet Branca.. og jeg tænkte på skitur og ondt i halsen.. åh nej!
Han sagde at hvis jeg kunne tage den uden at lave en grimasse så gav han drinks til mig og pigerne..
Så jeg gjorde det selvfølgelig og måtte, efter at have smilet stort til ham med min menthol mund, vende mig mod pigerne og hælde en af vores lækre drinks i mig. Puha det tog tid at få den ud af munden.. ad!
Men vi fik drinks og pludselig havde bordet bag os kommet til enighed om at de skulle dele deres champagne med os så vi fik glas og flasker og måtte selv stå og hælde, som det passede os.. Åha :) 
Vi blev forkælet, særligt da vi også kendte en af bartenderne ovenpå, som vi fik den himmelske passionfrugt/vanilje drinks af.
Vi var godt kørende lad mig sige det sådan!!!

Vi endte på dansegulvet og fik fyret den godt af! Som jeg bedst kan lide det – sved, drinks, sex og dans. Åhh gud det var hot og jeg følte jeg kunne bære hele verden hvis det skulle være. Det er den følelse dans og en god drink giver mig. 
Vi morede os sådan og før vi vidste af det var kl. 04:15 og det begyndte at lukke.. Det var jeg slet ikke klar på, men jeg fik bestilt vores privat chauffør og vi kom hjem kl. 05.
Jeg har egentlig ædru syntes jeg selv.. men da jeg vågnede til hanen der gal.. vidste jeg at tømmermændene var lige om hjørnet.. og tro mig de kom og der er her stadig.

Så jeg kørte ud efter sushi så snart jeg kunne rejse mig fra sengen – jeg kørte ikke, men min privat chauffør gjorde
– skal det lige siges.
Jeg bestilte en masse spicy, det elsker jeg når jeg har været på bytur fordi jeg føler jeg ikke rigtig kan smage noget.. så saltet og spicy må det gerne være :) hihih

Det er sådan set det eneste jeg har spist i dag.. hihi
Min dejlige veninde Sus, kom heldigvis lige forbi mig og viste en masse gode køb hun havde gjort sig. Hun har virkelig et øje for det! Røverkøb er hendes speciale og jeg bliver altid grøn af misundelse :) hihi

Nu er jeg i sengen igen.. og håber på at kunne finde noget på Netflix som kunne underholde mig lidt indtil jeg falder hen.
I morgen begynder arbejdet nemlig igen, og jeg glæder mig som altid til at starte på en frisk efter en god ferie. 

Sov rigtig godt piger 

DSC_4206 DSC_4207 DSC_4208 DSC_4210 DSC_4211 xoxoxoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behind the scenes-ish