Dopes

Ladies Night på Nord Natklub

Hej piger ♡

I aften skal min dejlige Sus og jeg til Ladies Night m. Jakob Olrik ♡

Arrangementet hedder 100 pletskud til mandens hjerte ♡
og det er faktisk billetter min mor har købt til os. Hun kender vores snik-snak og vores byture, så hun kunne ikke stoppe sig selv da hun så det, sagde hun…

Helt præcis:

Hvad er det mænd egentlig tænker?

Her har du chancen for endelig at finde ud af, hvordan manden egentlig tænker, når Jakob Olrik tager bladet fra munden og afslører de dybeste hemmeligheder om sig selv og andre mænd på Nord Natklub lørdag den 8. november kl. 21.

Hvad sker der bag manden? Og sker der overhovedet noget? Hvordan skal du tyde hans sms’er? Og hvorfor kan sex løse alle problemer, når samtalen er gået i stå? Bliver du gang på gang frustreret over din mands reaktioner eller har du ledt efter Mr. Right i årevis? Nu kommer aftenen endelig, hvor du får gode råd til, hvordan du tiltrækker en mand, forfører ham, beholder ham og kommer af med ham på en god måde.

Du vil i løbet af aftenen blive klogere på, hvorfor nogle mænd ikke tør binde sig til en kvinde, og hvorfor andre mænd frygter at blive forladt. Der røbes, hvorfor alle mænd er vilde med porno og har lyst til sex med alle kvinder. Der afdækkes mænds ubehag ved al for megen sniksnak og forklares, hvorfor mænd på hele planeten har samme store glæde ved at holde sit eget lem i hånden.

Tag dine veninder under armen, og kom til en festlig, underholdende og lærerig aften, hvor du får masser af nye indsigter i dine styrker og evner til at tiltrække den kæreste, du måske længes efter. Eller få håndgribelige metoder og tips til, hvordan du får din mand tilfredsstillet som aldrig før.

Du vil få mulighed for at afprøve teknikkerne med det samme, når foredraget slutter kl. 23 og overtages af sprøde rytmer, lækre drinks og søde mænd.

Ladies night med Jakob Olrik er den perfekte opvarmning til en aften på Nord Natklub med veninderne!

Så tøser, kærester, mødre, og alle jer andre – kom til en aften, der for altid vil ændre jeres liv!

                                                    __________________________________

Sus og jeg har været i byen de sidste 3 weekender! Den har ikke fået for lidt!
Noget spontant andet længe planlagt..
Sidste weekend fik vi endda et lift hjem af politiet så vi ikke skulle stå og vente på Nørreport. Det var rart! Men ikke nær så afslappet! :) hihih ♡

Jeg fandt nogle billeder af os fra de sidste byture på Hornsleth som er et diskotek jeg er blevet rigtig glad for. For musikken betyder rigtig meget for mig, ligeså meget som dansegulvet og publikummet.
Desuden er der tilpas fint med en burlesque agtig stemning og så alligevel er der også lidt snusket som på en bar. Jeg er vild med det! :)
Jeg kan danse hele natten der! Og så laver de fantastiske passionsfrugt drinks! :) ♡

IMG_6937 IMG_6936 xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dopes