Middag

Kirsebærtræ

Hej piger! ♡

Jeg ved ikke om I fik læst Politikens artikel omkring de Japanske kirsebærtræer som, lige netop denne weekend, sprang ud i fuldt flor. – her 
Det mest populære sted at se de smukke træer er på Bispebjerg Kirkegård, der er en lang sti hvor træerne krydser hinanden så man går under dem. Noget af det fineste man kan vidne!
Så det var naturligvis velbesøgt! – Jeg var forbi efter arbejde på Bryggen i lørdags.. men gik kun hurtigt i gennem fordi der var så mange mennesker.
Derefter kørte jeg til min familie i Jyllinge hvor jeg skulle til yoga-shoot; det fortæller jeg nærmere om på et andet tidspunkt ♡

På vejen til Jyllinge faldt jeg over den smukkeste mark med endnu fler’ Japanske Kirsebærtræer end på Bispebjerg Kirkegård, så jeg vidste jeg måtte lave et shoot der søndag formiddag.
Og ih ja det fik jeg godt!
Kjolen jeg har på er fra Malene Birger – det er en af hendes Darlings.

Det var mega romantisk og solen falmede heldigvis bag tyndeskyer hen på dagen, så jeg fik et rigtig godt lys til billederne. Det var ikke spor koldt, og tog ingen særlig tid, da der jo ikke var nogen der forstyrrede eller som jeg skulle tage hensyn til.

Jeg har en del flere jeg skal vise jer – de kommer ♡

DSC_6479 DSC_6481 DSC_6482 DSC_6485 DSC_6486 DSC_6487 DSC_6489 DSC_6497 DSC_6506 DSC_6507 xoxoxoxo5

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Middag