Outfit

Sushi sunddom

Hej piger ♡

Lige i øjeblikket er der nogle artikler der florerer om hvor usundt sushi egentlig er..
Der bliver skrevet at sushi kun består af 5-10% fisk og resten er “bare” ris..
De har såvidt ret.. men i min verden er sushi dog meget mere end “bare” ris og fisk på toppen.. Det er bl.a. edamammebønner, lækre tangsalater og fishbowls. ♡
Det er så sjældent at du på en sushirestautant kun kan få lov til at bestille de klassiske sushi.

Men det er noget mine forældre ikke forstår..
De er begge fra den offentlige hospitalssektor, hvorfra man ikke tiltrækkes uforberedt mad.. altså mad der ikke er -gennemstegt- ergo – mad der har fået dræbt alle eventuelle bakterier.
Så når de hører om mine sushi dates, står de helt af – de smiler naturligvis høfligt men kunne brække sig i en spand ved tanken, hvis deres etik tillod det.

Deraf fortalte min far mig fornøjet om de artikler han har læst i dag om sushi – som jo egentlig er nogle negativtladede artikler..
Jeg fik hurtigt vendt det om efter ham at; man egentlig skal være glad for at sushi er blevet så udbredt i Danmark da danskerne generelt har svært ved at spise fisk de minimum 2 gange om ugen. Hvis danskerne kan få fisk ned gennem sushi oftere..  jamen så ser jeg ingen skam og forfærdelse i at der også ryger nogen ris med ned også…

Fatter simpelthen ikke problematikken.. fisk er dejligt og smager skønt tilberedt som sushi. I alle måltider skal vi have en vis portion kulhydrat og det er typisk og oftest at det fylder mere end protein og grønt.. I hvert fald for os normalt dødelige :o)

En aften som i går som jeg nød med min skønne veninde Maria, ja der gav vi den gas på den nyåbnede sushi restaurant i Vedbæk (lige ved siden af butik Bettina Beltner hvor jeg arbejder om mandagen)
Vi var godt sultne og det var en månedstid siden vi sidst havde spist sushi.. så vi kunne ikke se andet end at vi gav den hele armen. ♡
Og ja! Så bestiller vi mange af de “usunde” nemlig dem med massere af ris..
Normalt, når vi ikke er helt groteske som i går, er vi gode til at bestille noget grønt – jeg er særligt vild med Sticks’ broccoli og tangsalat. ♡

Summer-summarum.. Alting kan vendes til noget negativt og alt der bliver overdrevet er aldrig sundt eller godt for noget. Sushi nu og da er dejligt og ikke noget man skal være bange for.. McDonalds synes jeg til gengæld man skal se nærmere på hvis vi skal begynde at pege fingre og snakke om usundt og for mange kulhydrater!

Sushien længe leve! ♡

IMG_6775 IMG_6777 IMG_6779 xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit