Outfit

Rosegold

Hej søde piger ♡

I går fik jeg min smukke nye iPhone! Jeg har simpelthen ikke gået og tænkt på andet.. tænkt engang hvilken glæde at måtte opleve pga en telefon :) hihih ♡
Men mobiltelefonen er gået hen og blevet et af vores vigtigste og mest uundværlige items i hverdagen. Alt er jo blevet proppet ind i den – kamera, kalender, vækkeur sågar kan man betale med den nu.
Det helt utroligt at vi kigger og lytter så meget til den.. den har virkelig formået at tage langt mere af vores tid end nogensinde. Og derfor! er det dejligt for mig at jeg efter 3 år kan skifte den ud og så i sådan en skøn farve. ♡
Jeg frygtede faktisk lidt at den ville være pink.. som mange havde beskrevet den som.. og ikke rosegold som Apple selv kalder farven.
Jeg vil mere beskrive den som værende ferskenfarvet eller en meget varm rosa :)

Smuk er den i hvert fald og jeg har naturligvis siddet og leget med den i går aftes og lidt hen ad dagen i dag. Den er naturligvis meget hurtigere og så har den en masse lækre features gennem den nye teknologi som de kalder 3D touch. 3D touch gør at man kan komme hurtigere rundt og mere præcist ind i de forskellige apps uden at åbne dem. De har virkelig formået at præcisere det enkelte touch og gøre det endnu smartere at scrolle frem og tilbage og ind og ud :o)

Her til morgen kørte vi direkte til sommerhus for at lukke det ned for vinteren. Det bestod i at rykke en masse havemøbler ind og pakke nogle af de ting ned som vi vil bruge før næste sommer.
Her til eftermiddag har jeg ryddet lidt op og bladret i det nye Elle som så fint har valgt rosegold til deres forside as well :) thumbs up!DSC_7463
DSC_7469 DSC_7470 xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit