Lace me up

Urban Decay today

Hej piger ♡

I dag har jeg været på arbejde på Bryggen og tiden fløj bare afsted trods det grå vejr.
Jeg er helt træt nu fordi det er min 6. dag i træk jeg er på arbejde så en søndag i morgen uden vækkeur er lidt tiltrængt vil jeg sige :)
Men jeg vender mig hurtigt til at have travlt og flere bolde i luften – det at jeg arbejder så meget gør faktisk at jeg bliver lidt monoton – robot agtigt og ikke rigtig føler efter – jeg glemmer lidt hvilken dag det er – jeg arbejder bare :)
Ved ikke om det er godt eller dårligt men arbejdet bliver i hvert fald udført!

Jeg skal vise jer noget uundværligt til jeres makeup routine. ♡
Det er 3 ting, og de er alle sammen fra Urban Decay – mærket der har lavet den skønne Naked øjenskyggepalette som vi alle elsker ♡

Urban Decay har også en masse andre lækre produkter som bliver kastet lidt i baggrunden pga palettens popularitet og det er synd.
For hold nu fast på hat og briller eller hvad I måtte sidde med bag skærmen
De har lavet 2 skønne primere. Den ene er en øjenskygge primer som holder godt fast på den øjenskygge så den ikke drysser eller forsvinder hen ad dagen. Den kan også lægges rundt om øjet for at lysne en smule op og fylde eventuelle linier ud som kan gøre at de ikke vil synes når du påfører foundation på og concealer om øjnene.
Den anden primer er til hele ansigtet og lover at holder hele 16 timer.
Oh nej den lyver ikke! Min veninde Maria som har anbefalet mig disse produkter har enkelte gange sovet med fuld makeup og vågnet op som om ingenting var sket!
Helt fantastisk!

Og den sidste ting som med garanti også er afgørende for denne utrolige holdbarhed er Setting Sprayen – som er en spray du bruger til sidst som du ville bruge en Facemist. Det er det sidste og meget afgørende element – den gør ligesom din hud “vandfast” og mere modtagelig overfor berøring og vind og blæst..
Det oplevede jeg eksempelvis i dag da jeg havde været på arbejde og skulle ind til byen og det støvregnede i min ansigt hele vejen til metroen.
Jeg skulle mødes med min skønne Viv inde i byen til eftermiddagste ♡ vi havde en dejlig eftermiddag og efterfølgende slentrede jeg lidt rundt i byen inden det hele lukkede og samlede lidt inspiration sammen men vejret var helt uhyggeligt så med vilje testede jeg effekten af de nye produkter
Resultat: min makeup, nu hvor jeg er kommet hjem, sidder som da jeg tog hjemmefra..!
Jeg er meget facineret! ♡

Jeg kan kun varmt anbefale at I tilføjer disse 3 mirakler til jeres beauty routine!
Jeg synes vi skal give en varm velkomst til vores 3 nye bedste venner! ♡

I morgen skal jeg til Bolig, design og mad messe i Forum – glæder mig meget til et skud inspiration på den front – det skal også til ♡

DSC_7491 DSC_7495 DSC_7497 xoxoxoxo5

2

  • Karina

    Min mor er netop lige kommet hjem fra USA med naked 2 palette. Wauw den er fantastisk.Og der lå et par prøver i på primeren. Er meget spændt på at prøve den af. Give du en anmeldelse og viser hvad du købte på messen? Jeg skal derud næste weekend i Odense, så er spændt på at hører, om det er noget værd. God søndag. Kh karina

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Åh hvor skønt! Tillykke med den – den er bare helt fantastisk! <3

      Jeg har lige netop skrevet et indlæg om det :)

      God søndag
      xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lace me up