The sun keeps shining

Zzunday

Hej søde piger ♡

Egentlig har dagen været super produktiv hvor jeg har ordnet en masse gøremål.
Men det har til gengæld også betydet at jeg har måtte lægge mig syg her til aften.. Mega øv!
Jeg har haft så meget run på de sidste to uger og jeg tror det har forsaget at stresse min krop unødvendigt, men det er jo ikke noget man kan gøre for.
Min mor og jeg tog først ud og købte morgenmad – vi havde en super energi da vi var velvidende om at vi havde en ekstra time at gøre godt med i dag. Dejlig tanke :) ♡
Derefter tog vi hjem og spiste morgenmad hvorefter jeg begyndte at rydde op og gøre rent i huset og efterfølgende hos mig selv også. Det kørte bare! Så gik jeg i bad og gjorde mig klar til at vi skulle til Jyllinge hos resten af familien og hygge. ♡
Men da jeg har været i bad og sætte mig lidt ned, bliver jeg mega dårlig.. kan mærke det begynder at gøre ondt i halsen og mit hovede dunker uforskyldt..
Orh man.. kender I det når man bare ved at der er sygdom på vej?

Jeg tog en masse af mine bedste piller med til Jyllinge og drak en masse te. Alt den lækre kage som min mor havde med havde jeg slet ikke appetit til desværre..
Men ja indtil videre går det kun den gale vej men man kan håbe på et mirakel i nat! ♡

I dag i mine overskuds timer hoppede jeg i min lange hvide skjorte og min dejlige mohair strik fra H&M. Dertil havde jeg mine bedste armygrønne jeans på.
Et super fedt men klassisk outfit :)

Nu vil jeg lægge mig helt ned og lukke computeren i så jeg kan slappe lidt af og forhåbenlig få det lidt bedre ♡
Dejlig aften til jer ♡

DSC_7558 DSC_7556 DSC_7555 xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The sun keeps shining