Juice it

Royal

Hej søde piger ♡

Kan godt se der er lidt langt mellem indlæggene men jeg har utrolig travlt med indkøbsmøder og planlægning af istandsættelse af butikken.
Jeg kan nu endelig offentlig gøre at butikkens beliggenhed er i Vedbæk. Nordsjælland.
På det sødeste købestrøg, hvor her bl.a. ligger lækker sushi restaurant, smukkeste interior butik og B&O for at nævne lidt.

Det er Bettina Beltners Vedbæk butik som skal lukke og jeg har overtager pr. 1/2 og åbner derefter 3/3 når butikken er blevet fixet og gjort til min egen.
Glæder mig meget til at sætte mit præg og give den en ordentlig ansigtsløftning.

Lige nu handler det også meget for mig om at købe SS16 ind for messen der ligger her i starten af februar er til AW16 så jeg skal lige have overstået Spring / Summer før jeg begynder at koncentrere mig om Autumn / Winter da jeg jo åbner her i starten af marts.
Der er rigtig mange prioriteringer som skal lægges rigtigt.
Der er ikke en bibel eller et reglement for opstart af egen virksomhed
– men heldigvis kender jeg en del til andres erfaringer og så har jeg gode mennesker omkring til at hjælpe de steder hvor jeg ikke er aller stærkest.♡

Nå men jeg ville fortælle jer at jeg er hoppet på den ekstremt udbredte bølge – nemlig indkøb af Royal Copenhagen. Ikke fordi jeg har tænkt mig at lave den helt store samling som de fleste, det har jeg hverken råd eller tid til :o)
Men lige lidt til dagen og vejen og den danske side af én som jo ligger derinde, inderst inde et sted :)

Jeg er ret vild med det her helt simple design som jo ikke er de velkendte “blonder”..
og det er sådan noget jeg synes er lækkert.. dét ikke nær så velkendte og brugte.

Når man jeg vil holde jer lige så meget opdateret ang butikken som jeg kan. Men allerede nu synes jeg at jeg fik oplyst om det hele :)

I aften kommer en af mine dejlige veninder på besøg som jeg glæder mig rigtig meget til at se. Det er utrolig vigtigt for mig at se dem så meget som overhovedet muligt fordi jeg kommer sådan en travl tid i møde, med flere rejser og sene nætter..
Så lige nu nyder jeg det i fulde drag og presser fritid ind så meget som muligt med dem, fordi det er det der i sidste ende giver mig ro i sjælen og lang latter :o)

DSC_8134 DSC_8135 DSC_8136 DSC_8138 Skærmbillede 2016-01-08 kl. 22.27.12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juice it