Dagens udendørs outfit

Mortens aften og robotstøvsugere

 Mumme’numse’nums! <3 Jeg havde virkelig den lækreste Mortensaften middag i går med familie og venner! Jeg havde ellers boykottet and de seneste år men i år var jeg vild og tog bid i anden! Og den var bare hammer lækker! med rødkål og brunsovs! Det endte dog med at jeg måtte trække mig tilbage og slå mave! kom forholdsvis tidligt i seng og har for første gang i laang tid fået sovet ud! det var lidt af en oplevelse må jeg sige.

Lige nu suser en robotstøvsuger forbi om min fødder så jeg har det lidt besværet med at skrive… men heller den end mig :D Jeg er i gang med at gøre hytten klar til julefrokost fredag og besøg i morgen. Min mor var så god at sætte denne proces i gang i morges – hvor hun kom rendende med croissanter og massere af energi.. som sædvanlig. Vi fik vasket op og generelt ryddet alt mit tøj op som er alle vegne!! omg. Senere kom min far med robotstøvsugeren og har hjulpet mig med at hænge mine to væglamper op ved mit toiletbord og nu skal vi til at hænge mine tre Marilyn Monroe billeder op over min seng :) Det tager sin tid.. de er altså også 999,- kr. værd :)

Den der robotstøvsuger er altså komplet idiot.. sorry to say. troede ellers i sin tid at det var en fantastisk opfindelse men den er sgu lidt en klodsmajor! hihi :)

Når jeg skal tilbage til handyman’s work :)

God søndag – vi ses senere
xoxoxo Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens udendørs outfit