Toxik 3

En aften med Clinique, Clarins og Sheseido

Clinique – Liquid Facial Soap Extra-mild 
Shiseido – Extra Gentle Cleansing Foam
Clarins – Daily Energizer Wake-Up Booster
Clarins – Daily Energizer Cream
Før i tiden var jeg virkelig fænomenal til at fjerne make-up og få renset dagens pust af ansigtet.. men siden jeg begyndte i gymnasiet, for 3,5 år siden, er jeg stoppet med det.. Det tog en tid jeg ikke havde, så jeg måtte droppe det – til fordel for afleveringer og forberedelser. Det blev ikke bedre da jeg startede på CBS.. Siden da er det gået hen og blevet en dårlig vane ikke at gøre noget.. men i virkeligheden brokker min hud sig ikke sønderligt over det.
Det er lidt et mirakel synes jeg :) meget rart i virkeligheden.

Men her i disse kolde vintermåneder reagerer min hud lidt anderledes, så jeg begynder så småt at værne lidt mere om den <3 så i aftes tog jeg nogle af mine bedste produkter frem: Clinique – Liquid Facial Soap Extra-mild, Shiseido – Extra Gentle Cleansing Foam, Clarins – Daily Energizer Wake-Up Booster, Clarins – Daily Energizer Cream. 
Startede med Shiseidos foam som egentlig lægger sig som en maske. Den lod jeg sidde lidt, da varmede jeg en lille vaskeklud og skrubbede det langsomt af med rindende lunket vand. Derefter vaskede jeg resten af med Cliniques ekstra milde sæbe. Derefter brugte jeg vatrundeller til at fordele Clarins tonic. Sidst fugtede jeg med Clarins (samme serie som tonic’en) daglig creme som er så lækker med en skøn silke tendens :) 
Jeg har mange andre masker og ansigts sæber men dette forløb følte jeg stemte til i aften :) – føler det er vigtigt ikke altid er gøre ting til en vane men rent faktisk føle efter hvad man har brug for. 
xoxoxo Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Toxik 3