This summer's must'have t-shirt

Lily Lolo

Hej piger
Lily Lolo! – har krearet et mirakel <3 
En fintmalet mineral foundation med solfaktor 15 i har virkelig vist sig at redde min trætte; overgang-til-sommer hud! Det er som om den smelter sig ind i huden helt uden besvær og ikke nok med det kan huden ånde under denne lette mineral foundation. Den er lavet af naturlige ingredienser og holder huden ren og sund hvilket er med til at minimerer urenhederne i vores hud som forekommer hen af dagen. Jeg elsker at der også er solfaktor i den, da solen jo kan være ekstra hård ved vores følsomme hud i ansigtet. Det er virkelig et must-have!
Skaf en let og fin børste og arbejd med cirkelbevægelser denne skønne mineral foundation ind i huden. Den tilstopper ikke porerne og er også oliefri. Så påfør helst denne efter du har renset din hud efter rutine og efter at din dagcreme er blevet absorberet. 
Du kan fortsætte til det ønskede resultat er fundet efter din helt egen smag. Den er super god til at dække men fremhæver alligevel de bedste træk i ansigtet. Jeg hader foundation der gør ens hud til en mat og helt jævn overflade. Jeg kan godt lide det naturlige spil i ansigtet. Og det formår mineral foundation, frem for normal creme foundation. Her taler vi om at den dækker perfekt men at man kan skimte de fine træk som ansigtet gemmer. Den holder snildt en dag og er vandafvisende + det der er rigtig vigtigt for mig er at den ikke smitter af på tøjet eller på anden måde viser sine spor andet end hvor jeg ønsker i mit ansigt. 
Jeg har valgt den i farven Warm Honey over nettet på deres hjemmeside her: Mineral Makeup
og det er den perfekte farve til mig. Til at starte med troede min mor og jeg at den var for lys, men det er den slet ikke for man skal huske på at det er en foundation. Det er bunden, det er the foundation og først derefter påfører vi rougen. Så den skal dække, ikke farve. 
I love it! And I think you guys will love it too <3
xoxoxo Camilla

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This summer's must'have t-shirt