I got that print on me

Spa med JorgObé

Hej piger
Så har jeg lige leget SPA herude i hytten :) 
Jeg kastede en JorgObé mint maske på lige efter jeg havde renset ansigtet med Ole Henriksens facialgelsoap og derefter hans valnøddeskrub :) 
Masken fra JorgObé bruger du faktisk først som en skrub men lader den derefter bare sidde på til den størkner som tager ca. 10 min og så er det at få skrubbet den af med en ansigtssvamp. 
Jeg synes den er helt genial, da den har de to egenskaber både at være en skrub og en maske. 
Den dufter dejligt af mint og man føler sig virkelig frisk efterfølgende som både er rart om morgenen men også efter en lang dag 
JorgObé blev jo kendt for sin sorte Peel off mask, som meget effektivt fjernede alle dårligdomme fra ansigtet. Jeg har ikke selv prøvet den endnu, da sådan nogle “rive af” produkter i ansigtet skræmmer mig lidt :) hihihi men jeg har kun hørt godt om det :) 
Mit næste step er at få min bedste Tromborg Deluxe creme på og lidt rosewater og så er jeg klar til morgenspinning i morgen! 
Jeg fandt hurtigt ud af hvor meget jeg sætter pris på et helt rent ansigt når jeg sidder på cyklen og tørre mit ansigt ca. 120 gange!! 

2

  • Anonymous

    Mener du ik Ole Henriksen <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jo :) åh altså!! :D Jeg var simpelthen så træt i går at jeg sov kl. 21.. Tror lidt det gav mening at jeg skrev sådan. Men ellers en god blanding :) heheXoxoxox Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I got that print on me