Give-away - kæden ♡

Avéne anbefaling

Hej dejlige piger
I takt med de højere temperature og varmere somre er min allergi blevet værre end nogensinde. 
Min allergi startede i sommeren 2011 og jeg blev testet positiv som allergiker, overfor pollen  – særligt birk og græs. 
Det har besværet mig meget, så jeg har været hos specialister, og har endelig fået den helt korrekte  medicin som jeg har hentet på apoteket i dag. 
Hvis jeg ikke allerede i maj måned begynder på både piller, næsespray og øjendråber jo så er sommeren noget af et helvede hvad min fysiske tilstand angår.. 
Det er super belastende og jeg føler med alle dem der går og nyser og har hævede røde øjne! 
I dag var jeg tilgengæld så heldig at få den mest betænksomme og ærlige hjælp på apoteket af en sød pige. Hun kunne godt se at jeg ikke havde det for godt og jeg fortalte min historie fra marken med jordbærplukningen :)
Hun rådgav mig til at bruge Avénes produkter. 
Jeg fortalte hende nemlig også hvor dårligt jeg fik det af parfume, så derfor viste hun mig lidt forskelligt indenfor dette mærke da det er helt rent, uden parfume og alkolhol. 
Jeg bliver særligt sensitiv når jeg lider under min allergi, så mine ansigtscremer som ellers er fra Tromborg bliver udskiftet med hvad der mener om baby salve. 
Det er pinligt men sandt.
Derfor er jeg nu glad for ikke at skulle det længere men kan nu tilbede Avéne sommeren igennem. 
Jeg købte en facemist som I jo ved jeg holder så meget af. 
En øjencreme som hun mener skulle være den bedste for mig med sarte øjne som har brug for at blive kølet ned. 
og så også en meget skånsom make-up fjerner.
Der er nemlig ikke noget jeg hellere vil som det første end at fjerne min make-up når jeg kommer hjem fra sådan en dag hvor jeg har nyst og kløet mig i ansigtet. 
Det fortalte jeg også pigerne i butikken så min skønne butikchef anbefalede mig Ole Henriksens make-up removing cleansing cloths. 
De dufter noget så skønt de små vådservietter! Så det er en fryd at sidde på sofaen og tørre sig med dem i ansigtet. 
Jeg føler mig helt glat og ren i ansigtet og brugte efterfølgende øjen make-up fjerneren som ikke duftede af noget og ikke kunne mærkes overhovedet, men som bare gjorde sit arbejde, nemlig opløste min mascara og fjernede min øjenskygge og eyeliner. 
Jeg skyllede til sidst ansigtet nogle gange og sprøjtede så face misten på som de kalder for Thermal Spring Water. Tog så min øjencreme på som stadig er dejlig fugtig om øjnene. 
Jeg er så glad for mine nye ultra sensitive produkter til denne tid med ekstrem følsomhed. 
Hvis I lider som mig i denne tid, eller generelt ikke er glad for kemisk fremstillede produkter i ansigtet så synes jeg Avéne er vejen.

2

  • Hvis jeg var dig,ville jeg passe på med de der renseservietter fra Ole H. Harselv den orange pakke. efter et par dages brug slog min hud fuldstændig ud og jeg flik røde svigende plamager på kinderne. Jeg har selv meget sensitivhud og jeg kunne slet ikke bruge dem. Har ellers brugt den lilla serie fra Ole h i alt rens og cremer,men har simpelthen skiftet det hele ud med Pai produkterne. De kan virkelig anbefales!!! min hud har ALDRIG haft det bedre. Blot min erfaring :). god weekend.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak for du deler din erfaring Karina. Nu bruger jeg den anden serie, og hende fra Matas fortalte at den orange serie i servietter er lavet til noget vitamin boost, men min butikschef og jeg ledte bare efter makeup fjerner og det skulle den lillae være. Jeg har brugt dem flere gange nu og har reageret positivt. Tænker det er bedre end ikke at fjerne make-uppen. Det er bare så nemt lige at tørre af. Men Pai er også så lækkert, det vil jeg begynde at sætte mig mere ind i :) xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give-away - kæden ♡