Inspired by shoes

My beauty

Hej piger 

Jeg fik endelig rykket på mine møbler fra Lisbeth Dahl, men jeg synes det er blevet for mørkt til at vise jer det  Jeg tager billeder i morgen så I kan se skønhederne.

Tidligere på aftenen tog jeg op og købte ind til i morgen, hvor jeg bare skal slappe af og ikke bekymre mig om noget. Mad kan godt bekymre mig, så hellere at jeg fylder køleskabet med blåbær, humus, kylling, müsli, avokado og juice bl.a. aftenen inden. 
Min hals er helt øm og jeg kan dårligt synke, men jeg har bemærket at mit fjertørklæde og meget varm te hjælper! Men det bliver bare varmt i længden.. ikke bare varmt men faktisk sauna-lignende-tilstande da jeg i forvejen godt kan lide at have det varmt herude i hytten. 
Jeg håber lidt på at vågne op helt rask.. men noget siger mig at det nok stadig vil sidde lidt i hovedet og hals. 
Nå men nok om det! 
Jeg har lavet en lille sketch over mine beauty produkter. Lidt af det bedste, det mest brugte og kendte. Jeg købte oprindeligt mit Naked2 palette i Chicago da jeg vidste man ikke kunne få den, i sin tid, i DK.. men så ankom den i Sephora i Illum, men er siden da udsolgt.. Jeg foreslår I finder den på nettet.. for hold nu op et mesterværk af en øjenskygge.. Lige gyldigt hvor lidt du end har fokuseret på din øjenmake-up førhen, jamen så kan du bare ikke gøre noget forkert med denne palette.. sådan relativt ikk’… :) hihih 
– Normalt bruger jeg Max Factors mascara men ville bare lige introducere jer for denne Shocking mascara fra Yves Saint Lauren da jeg engang fik den af min mor i julegave og havde fantastiske øjeblikke med den. 
Ole Henriksen måtte selvfølgelig også med da han er min rense og fugt-guru  love-love-and-more-love sent to California L.A. 
Håber det kan lade jer inspirere.. Det er trods alt starten af måneden.. dog er jeg allerede 188,– i minus.. hæhæ halv pinligt ja.. Men bloggen hedder ikke Rosted – RAW for sjov :)
my beauty

I må have den skønneste aften de damer 

Sisley cheek bronzer
$100 – liberty.co.uk

Sisley brow makeup
$51 – liberty.co.uk

Sisley eyeliner
$51 – liberty.co.uk

Lip gloss
$28 – nelly.com

MAC Cosmetics lips makeup
$27 – debenhams.com

Mac cosmetic
$16 – johnlewis.com

Ole Henriksen face care
$81 – nelly.com

Ole Henriksen face care
$54 – nelly.com

Ole Henriksen aqua perfume
$41 – johnlewis.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspired by shoes