Under hot water with Dr. Bronner

Dagens outfit

Hej piger 
I dag er det min fars fødselsdag! Det fik vi fejret med god middag efter arbejde og så hjem og pakke gaver ud til min fars ynglings hindbærsnitter. Det var hyggeligt og vi fik spist godt, men min mor følte sig allerede sløv hen af dagen i dag så vi smuttede hurtigt alle sammen i seng. 
Min far havde fået en masse opkald og fine postkort så han gik med et kæmpe smil i seng kunne jeg se :) 
Det var så rart at se den bedste og vigtigste mand i sit liv være glad 
Dagens outfit i dag bestod af den fine t-shirt fra Buch Copenhagen med similibaner på ryggen som iøvrigt er kommet igen i butikken, også i grå! :) Det der er så godt ved den er at den er så simpel foran at man kan tillade sig at bære hvad som helst forneden. Det udnytter jeg mig meget af med den på :)
Og indeunder den havde jeg miss-miss toppen med blondekant og bæltet til 199,- unden på for at give det lidt facon :) 
Jeg havde nemlig også de lækre bukser til 349,- på som jo har det smukkeste print! Jeg er helt forelsket i det. Jeg synes det er så smukt i den lækre mørke farve. UHM siger os taupe elskere! 

Nu vil jeg altså hoppe med hovedet først i seng og sove rigtig tungt! :) Forhåbenligt! …

2

  • Anonymous

    Hvilke bælte synes du bedst om?Denne, eller den med ekstra nitter på over og under de store sten? Skal nemlig selv købe en men er i tvivl. Tror måske imorgen. Vil lige hører dig først, hvilke der passer mest til tøjet og ser pænest ud? Det skal ikke se for bling bling ud på den negative måde hehe :) Hilsen Sanne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sanne Jeg er selv mest vild med de lyse af bælterne. Der er jo kommet et bredt med mindre sten i to rækker, det synes jeg er rigtig flot! Og jeg tror at det lyse er bedre hvis det ikke skal virke for bling-bling da det mærke er en stor kontrast op i mod de lyse sten som man deraf vil se mere. God dag <3 Xoxoxo Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Under hot water with Dr. Bronner