Roma 2014

Embrace lace ♡

Hej piger 
… jeg er helt flov over at der er gået så længe siden sidste indlæg. Jeg er virkelig ked af det, for jeg har ellers så meget på hjerte til jer. Så det har bare været svært at starte et sted og finde tid til det. 
Min tur til Rom gik så vidunderligt, ligesom den skulle. Trods massivt regnvejr den første dag vi ankom og en del ventetid i flyveren, nød vi de romantisk rustikke gader i det indre Rom. 
Rom er noget af en modeby, Jimmy Choo, Burberry, Prada, Chanel, Louis Vuitton, Dior ligger væg til væg på Via Del Condotti, en helt fantastisk gade overfor De Spanske Trapper hvor folk flokkes udenfor i kø sågar, til at komme ind og se de dyreste modehuses fantastisk store og luksuriøse butikker. Det er en oplevelse i sig selv at komme ind i de butikker, da de har fået det ekstra da de ligger i Rom – Louis Vuittons trapper er lavet med indbyggede skærme så det er sådan et flot lysshow at gå op af. Chanels butik er så unik og består af de smukkeste Chanelstrik betrukkede lænestole som man næsten ikke kan nænne at sætte sig i når ens mor står og overvejer to forskellige lange perlehalskæder.. til 14.000,- Hun gjorde det dog ikke.. men jeg kunne se lykken i hendes øjne da Chanelgayguy lukkede kæden bag hende og placerede den fint på hendes nakke. Jeg gav hende god tid. Jeg fik skænket et glas champagne..
Min skønne svigerinde kom dagen efter og der nød vi det smukke og udsædvanlige solskinsvejr. Om aftenen introducerede vi hende for vores ynglings stamrestaurant og vi spiste lækker tre retters menu. 
Min bestod af artiskok – roman style, en helt igennem perfekt peberbøf med asparges og sidst frisk ananas og jordbær. Alt sammen anrettet så smukt og med en smag som ingen anden end en vaske ægte erfarem italiener kunne kreare det 
Da vi kom hjem igen overvældede Buch mig jo som sædvanlig.. det er ikke til at stoppe! Mit seneste køb er disse skønne guld blonde shorts til intet mindre end 179,- !? Det er helt vildt, hvis det ville give mening at købe 4 par så havde jeg gjort det :) hæhæh fjollet 
Nå men piger jeg vil gå i seng da jeg skal op 06:00 da jeg skal nå at træne inden arbejde 
I må sove rigtig skønt og I kan forvente mange flere indlæg på meget kort tid! 

6

  • Anonymous

    Kan disse smukke shorts købes i Buch for 179 kr. ? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Hej søde Camilla, det lyder som om du har haft en skøn tur og håber også du havde en dejlig fødselsdag, det fortjener du :)Super smukke shorts, dem må jeg bare eje, det er jo alt for billigt :)Har forresten også skrevet på en af dine forrige indlæg vedr. din glimmer tee eller hvad det er, håber du vil svare hvor den er fra når du får tid, jeg er in love :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak søde Christina, det har jeg i hvert fald haft :) Ja ikke?? synes også det er helt fantastisk! Jeg har svaret <3 xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smukke shorts :-) Hvilken størrelse er dine i?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roma 2014