Søndage ♡

Dejlig, fin og let ♡

Hej piger
Jeg har ligget med den grummeste sygdom siden lørdag eftermiddag.. Den tog virkelig pusten fra mig, da det kom meget uventet. Men da jeg senere vendte den i hovedet – hvad årsagen mon kunne være, virkede det egentligt ret logisk at jeg ikke slap godt fra at have været oppe og træne på næsten tom mave, derefter tog på arbejde med vådt hår fra badet og så regnede med at det ville gå ubemærket forbi.. 
Næ nej! Jeg skulle lide i en sådan grad! ak! 
Men jeg er på dupperne igen – eller det vil sige i morgen er jeg! Jeg mangler lige en nats god søvn hvor jeg kan sove til jeg vågner. 
Det er dejligt, for så kan jeg begynde på min træning, som jo gik så godt! Jeg forestiller mig at det hele er spildt nu, men troværdige kilder fortæller mig at det er det ikke da jeg fik opbygget en god grundform så at de nok skal komme på plads igen, hurtigere end ellers. 
Jeg glæder mig til at klø på igen og føle jeg lever! Jeg kan godt fortælle jer at jeg følte mig nødtesløs da jeg lå der i sengen og ikke kunne noget.. Det eneste jeg lige kunne var at rykke lidt rundt på mine hjørnehylder på badeværelset.. Det blev nu meget fint synes jeg alligevel :) hihihi 
I morgen skal jeg vise jer min nye forårsjakke  ihh hvor er jeg vild med den! den har den skønneste farve og er så dejlig fin og let. Den vil jeg have på i morgen med mit fjertørklæde, når min mor og jeg skal ind til byen og shoppe  
Vi ses i morgen 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndage ♡