Summer outfit

Jeg har det som mine forfaldne pæoner

Hej piger 
I går var jeg til housewarming hos en god veninde. Vi mødtes først fire piger til middag og åbnede lidt gaver til dejlig wok mad og så senere kom der en hel del andre og vi festede igennem. 
Jeg vågnede allerede kl. 7 her til morgen, lidt for frisk, men kunne lægge mig igen en time efter og sove til kl. 11 hvor min mor bankede på og sendte mig ud for at hjælpe hende med haven. 
Vi fik ordnet en masse så vores terrasser ser så smukke og indbydende ud og mine to oliventræer er kommet i ny lækker jord og ser så glade ud :) 
Dog er jeg vågnet med et dårligt håndled. Jeg har en seneskedehindebetændelse i venstre håndled som går og kommer alt efter belastning og forkerte bevægelser.. så det gør ondt bare at sidde her og skrive – men det forhindre mig selvfølgelig ikke at fortælle jer alt jeg har på hjerte! 
Betændelsestilstanden har gjort jeg har været lidt besværet i dag men vi fik nået det hele og tager den med ro nu. 
Senere tog vi til Jyllinge til min storebror, svigerinde og nevøer. 
De er så smukke og fantastiske mine nevøer – det er slet ikke til at forstå nogle gange! 
Så det var dejligt bare at sidde og nyde deres leg og smukke smil. 
Vi sluttede dagen af med at tage op og stemme – jeg finder det så vigtigt at vi udnytter vores mulighed for at kunne vælge. Der er så mange lande med korruption, diktatur og blackmailing. Men i Danmark har vi et smukt demokrati som jeg synes vi skal hylde ved at gøre os det besvær at sætte vores kryds på stemmesedlen. Om det så er blankt. 
I dag efter festen i går er jeg lidt flad.. det vil jeg sige, så da jeg så de smukke pæoner fra haven som jeg fik lov at klippe, kunne jeg ikke lade være med at smile da de mindede mig om hvordan jeg havde det. Nemlig langt fra perfekt og sådan lidt forfalden :) hihihihi

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer outfit