Arvet madkundskaber

Do it yourself

 Hej piger

Jeg beklager alt fumleriet med videoen, jeg glæder mig sådan til at få den lagt op. Jeg fik hertil morgen kun lagt halvdelen op. Men nu er vi der næsten :)

En anden ting I skal vide er hvor fantastisk GOSH instant tan gel er!
Jeg stod dagen før Buch festen og vidste ikke helt hvordan jeg skulle få den tan jeg ønskede, da min tidligere Spraytanner og jeg har misforstået hinanden. Men da redede min veninde mig og fortalte mig om denne gel fra GOSH.

Oh Lord..!!! 
Den er så fantastisk! Jeg kom ud af badet og tog en bodylotion med under armen, som jeg så tog en 5 krone størrelse på min handske og så to pump af gelen. Jeg masserede det godt rundt og jeg blev så glad da jeg så hvor flot farven lagde sig.
Den er lige til at vaske af igen, så der er ikke noget med brune lagner :)
Ihh det kan vi godt lide, derudover lugter det ikke slemt som spraytan men faktisk rigtig dejligt som en bodylotion gør. 

Lige nu har Style Box by Matas den nedsat til 39,95,- så jeg har 5 stående i mit skab nu!
I love it ! 
Særligt at jeg nu selv kan bestemme hvornår jeg skal være chokolade brun og at det så er lige til at få af igen, og ikke noget med at skrubbe sig hudløs!

Jeg brugte Doves bodylotion til at masere gelen ind med, jeg er stadig helt silkeblød og det er en bodylotion der ikke gjorde noget at jeg brugte meget af den :) 

I kan se her på billederne fra i lørdags hvordan resultatet blev: http://rostedraw.bloggersdelight.dk/2014/09/plaster-paa-outfittet/

DSC_4422 DSC_4424 xoxoxoxo5

2

  • dorthea

    Hej Camilla :)
    Vil de sige du blander både bodylotion og gelen sammen og så smøre den på ? Eller smøre du først din krop ind i bodylotion og så efter smøre gelen på når lotionen er tør :)? Bare lige til at forstå det rigtigt Hehe …
    Og hvis man lader det side til dagen efter og går i bad er man så stadig brun efter eller er det en WASH OFF selvbruner

    VH

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er en god idé at tage bodylotion på først men også at blande den op – altså på sin handske at tage to sprøjt tan og en klat bodylotion. Jeg har valgt farven dark.. så måske derfor der er brug for ekstra bodylotion. Du må prøve dig frem på armen eller benet først hvis du tager en anden farve :)
      Hvis du bader ryger det hele af – hvilket jeg synes er rart så man ikke har det med i seng <3

      xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arvet madkundskaber