Broste Copenhagen

Summerparty

Hej piger 

Så er det i aften det sker! 
Buch Copenhagens sommerfest –  Vores fest, hvor vi fejre butikkens succes og personalets stærke indsats og ikke mindst Tina Buch fantastiske værk! 
Vi pynter os alle så vi kan ses i en omkreds af flere mil – vi skinner og glitre og taber sikkert en fjer eller palliet på vejen. De ved alle hvor vi kommer fra, og hvis ikke skal vi nok sørge for det.. for vi danser på borde og hviner hyppigt navnet på den butik som vi alle ånder og brænder for nemlig Buch Copenhagen 

Jeg har gået lidt og spekuleret over hvad jeg skulle have på. Jeg vidste at jeg ikke behøvede købe noget nyt, for jeg har så meget! Særligt festtøj som jeg aldrig har haft på, men som jeg ved der nok skal komme en særlig begivenhed til :)

Men jeg fik sorteret og kom frem til at det skulle være enten River Island kjolen eller Buch Copenhagen glimmer kjole/toppen 

Jeg har smidt alle idér til tasker og accesories osv. på sengen, så når min dejlige Sus kommer kan vi prøve det hele på og vurdere :)

– jeg tænkte at få lavet noget video her undervejs, særligt af håret for der vil jeg bruge de fleste af mine kræfter og evner :)

Hvad synes I mine kære læsere? Hvad skal jeg tage på? 
DSC_4386 DSC_4387DSC_4389 DSC_4390 xoxoxoxo

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broste Copenhagen