Blomsterkalender

Steve Madden

Hej piger ♡

Jeg har simpelthen så meget om ørene for tiden, så derfor er der den her uges mellemrum mellem hvert indlæg. Det er jeg ked af men jeg gør hvad jeg kan ♡

I dag var min mor og jeg til Illum pre-sale, dvs. at kunder med Illums kort kunne komme ind fra kl. 9 som var 2 timer før det rigtig starter og de åbner dørene.
Illum er jeg blevet noget helt andet.. Jeg elsker det naturligvis stadig da det gennem flere opkøberen har holdt din oprindelige eksklusive stil og indretning. Særligt efter det italienske par købte Illum blev det noget af en sensation for de mærkevarer glade. Det lignede pludselig de mange lækre storcentre i udlandet.
Nu har et thailandsk par købt Illum og de er igen ved at bygge om – jeg er meget spændt og kan ikke vente til at se hvad de kan finde på. Men et ved jeg og det er at jeg elsker deres nye logo og poser (y)!

Nå men jeg faldt først over den mesk gudeskønne Malene Birger kjole!! Jeg gik med den længe over armen.. men fordi den oprindeligt kostede 4.999,- så gjorde det stadig lidt ondt på pengepungen når procenterne var trukket. Jeg gjorde det dog til sidst – og I får den at se snarest ♡
Derefter spottede jeg straks disse glittende stilletter hos Steve Madden som er en af mine ynglings designere hvad stilletter og sandaler angår. Jeg opdagede ham aller først i Chicago, men turde ikke vende skoene for at se priserne, fordi jeg var så overbevist om at de var for dyre til at betale for mig. Meeeen da jeg så så ham komme til Danmark tænkte jeg at jeg godt kunne prøve at vende nogle af de sko.

I dag blev jeg så glædeligt overrasket da de var der i min størrelse – 38 og var sat ned fra 900,- til 500,- ca. jubiii! Jeg har længe kigget efter stilletter fordi alle mine har så meget historie.. kender I det ? Så er man bare træt af dem og kan ikke ligesom få den samme begejstring.. Så det var perfekt at jeg har kunne købe så flotte stilletter og så nedsat!
De er dog meeeeget høje.. det er de gode 14cm.. den har dog en smule plateau… meeeeen.. Ej jeg har sagt til mig selv at de er værd at forstue en ankel i hvis det skulle ende så galt (;

Men skynd jer afsted piger! Udsalget er startet alle steder og det er helt sikkert værd at presse sig gennem de aggresive-desperate-kvinder :)

DSC_7053 DSC_7056 DSC_7057 xoxoxoxo5

1

  • Christina

    Gud hvor er de smukke og en meget fair pris :) Hvis ikke de var så høje var jeg spurtet til Illum nu og købt dem :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomsterkalender