SPA session

Summer sandals

Hej mine dejlige piger ♡

Long time – no see ♡
I’m sorry – men jeg har formået at gå i hi med min sommerferie og familien.. :’) Særligt nu da min kusine og moster er kommet til Danmark og vi alle i familien endelig kan hygge os. Vi har været en hel del i sommerhus, og enkelte dage herhjemme for at ordne nogle praktiske ting for mine forældre som ikke har kunne klare alene.

Derudover var vi et smut til i sidste uge Aarhus hvor jeg fik købt nogle rigtig lækre ting som jeg har glædet mig til at vise jer! ♡

Eksempelvis disse sandaler som jeg faldt over i Magasin i Aarhus. Jeg synes bare de er så smukke og lækre – og minder mig virkelig meget om nogle fra Ralph Lauren ♡
Så dem trasker jeg rundt i når det ikke regner! hihi
Ej jeg har faktisk formået at opbygge en fin tan.. jeg er fint tilfreds – førhen betød det alt for mig at jeg var læder brun når sommeren var ovre.. men nu tager jeg det lidt mere stille og roligt særligt nu hvor jeg har alle de bedste remedier til selv at kunne lave en flot tan.
Derudover er jeg ekstra bange for hudkræft og aldrings tegn i år.. Ved ikke hvad der er med mig. Men min far har haft hudkræft i ansigtet.. og ja så kommer det bare virkeligt tæt på lige pludselig.
Så jeg passer på og nyder istedet bare solen i stedet for at ligge som grillkylling hele dagen hvor man vender hver time :o)

DSC_7153 DSC_7155 DSC_7156 DSC_7159 xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPA session