Travel treats

Morning me

Godmorgen de damer ♡

Her til morgen har jeg været god til at forkæle mig selv med en god morgenmad.
Jeg nåede nemlig forbi og købe ind efter træning i går morges, så som sagt er mit køleskab loaded med alt det bedste som jeg kunne tænke mig.♡
Ligesom en morgenmad skal være:
Vanilje skyr med øko. müsli, gojibær, friske blåbær og hindbær samt drys af chiafrø. ♡
Dertil drak jeg øko appelsinjuice med øko spirulina som jeg flere gange har fortalt om på bloggen – spirulina er blå/grønne alger med et mega højt indhold af mineraler og vitaminer. Mega vigtigt boost fra morgenstund – særligt nu hvor en influ er i omløb.
Det gav et kæmpe spark energi og mindede mig gevaldigt om hvor vigtigt det er at jeg spiser morgenmad og særligt sådan en her.
Jeg kan godt komme til at løbe ud af døren uden noget.. og så bare hapse en banan eller bare drikke et glas mælk og så tænke det var det.. Det er bare ikke okay!
Så stor applause for morgenmad! ♡

Lille sjov accident der skete i går og det er at jeg kom til at smide min telefon på gulvet da jeg vaskede op ude bagved på arbejdet i går. Pga jeg havde våde hænder så fik jeg ikke samlet den op men tænkte da jeg ville få det gjort efterfølgende..
Men det fik jeg ikke gjort så den har ligget der hele aftenen, natten og her til morgen :o)
Kæmpe klovn..
Men det har faktisk været en ganske afslappende aften af den grund. Da jeg ikke er blevet boomet af snaps fra folks vilde aftenener som minder mig om hvor kedelig jeg måtte være i går aftes.. Jeg var klar til at sove kl. 21:40 … omg.. That’s me lige i øjeblikket :)
Treater mig selv med god mad, massere af søvn og træning. ♡
Prøver virkelig at undgå sygdom før udrejse på fredag.. fordi jeg bare er så parat til at nyde varmen og frugterne, og drinkse og vandet og afslapningen. Så jeg skal ikke lade nogle teste mig! :o)

DSC_7241 DSC_7244 DSC_7245 xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travel treats