Baum & pff..

Travel treats

Hej piger ♡

Dagen i dag er gået overraskende hurtigt!
Jeg var oppe og træne i morges, hvilket jeg egentlig ikke troede ville kunne lade sig gøre da jeg havde Sus på besøg i går og vi hygger altid til ret sent :) ♡
Men det gik helt af sig selv, da jeg vågnede før vækkeuret begyndte at larme. Skønt med et skud energi gennem træningen og i særdeleshed også overskud. Jeg købte nemlig ind på vejen hjem så mit køleskab er loaded med at jeg kunne tænke mig til de næste par dage så jeg ikke skal tænke over det i weekenden.
Weekenden kommer ellers til at byde på koncert i morgen lørdag i Vega hvor jeg skal se/høre Gregersen med Sus. Vi glæder os som to små piger og elsker sådan at gå ud og lave noget anderledes. Jeg er helt vild med hans sang ‘Vender tilbage’ – hør den hvis du ikke allerede kender den og ham ♡
Søndag skal jeg heeeeele vejen til Silkeborg hvor min far skal kigge på ny bil… eller det vil faktisk sige at han skal kigge på gammel bil.. det er nemlig en veteranbil.. Corvette Stingray… Han har en i forvejen i blå.. som han hentede hjem fra USA før jeg blev født.. men han har aldrig fået sat den i stand og på plader.. så nu hvor han har fundet en med både det ene og det andet og så endda i racer rød.. jamen så hallihallo vi skal da til Silkeborg!
Dytbøt siger jeg bare.. ret crazy.. men igen så ser jeg op til at han udlever sine drømmer og ikke tænker over hvad andre måtte tænke og hvad normaler er. Det er helt klart noget jeg synes er én af min fars mange smukke sider. ♡ Så selvfølgelig støtter jeg ham og kører med ham hele vejen gennem Jylland.
Når jeg er hjemme igen kører jeg til Jyllinge til min storebror og familien der for lige at se dem inden min mor og jeg rejser på fredag om en uge.

Vi skal til Sa Coma – spanien på et 5 stjernet hotel ♡
Jeg kan næsten ikke vente! Men en masse ting skal ordnes indenda og forberedes så det er ikke bare lige sådan :)

Billederne forneden viser et lille glimt af min og Sus hyggelige aften i går herude i Hytten ♡ mine smukke roser står stadig så smukt at man ikke skulle tro de var over en uge gamle!
Og så fandt jeg det bedste chokolade frem som Sus har haft med hjem til mig fra sidst hun var i Frankrig – nøj hvor var det lækkert og lige anledningen! Sådan en rolig lillefredag :)

Jeg vil smutte i seng piger, for jeg skal på arbejde i morgen og være frisk til Gregersen koncert :) 

DSC_7227 DSC_7228 DSC_7232 DSC_7234 xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baum & pff..