Black n' white

Bon Appétit

Hej piger ♡

I dag havde jeg en kort vagt til kl. 14 så jeg havde en helt dag foran! Kunne nærmest ikke mærke jeg havde været på arbejde :)
Jeg fik derfor aftalt med min skønne veninde Jacqueline at vi skulle mødes til pandekager og lidt lækkert hos mig ♡
Mums! Lige hvad jeg trængte til efter min kedelige frokost på arbejdet :’)
Jeg lavede en ny te som jeg har købt på den skønneste gård her i weekenden. Jeg ved ikke om I kender den, den ligger oppe ved vores sommerhus, den hedder Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage. Det var den skønneste gård med både udendørs dyreliv og en masse smukt rustikt interior, møbler og delikatesser i form af kaffe, te, marmelade, Summerbird etc. ♡
Jeg købte også nogle smukke glasvaser og nye skåle til morgenmad som jeg også skal vise jer – det hele var ikke så forfærdeligt dyrt, jeg blev positivt overrasket vil jeg sige. Og det fantastiske er at man kan gøre en familietur ud af det da man også kan sidde og få kaffe og is og børn kan lege på legeplads og se på dyr som kaniner og heste.
Meget landligt og lækkert! ♡

Nå men den te jeg købte var en grøn te med grape blandet med en hvid te med fersken. Meget lækkert da man fik store stykker tørret grape med, så teen dufter så fantastisk!
Så vi har spist og drukket godt i dag – men det sluttede ikke her.. Jacqueline fik nemlig den fantastisk spontane idé at vi skulle ind og se den “nye” Zara der har genåbnet på Strøget.. afstieafsted med os!
Vi parkede nærmest lige ude foran og fik begge købt en smuk overgangs jakke. Jacqs i den smukkeste lyse lette gule farve og jeg en lidt græsk inspireret kort jakke med frynser… ret meget mig men så igen lidt alternativ da den er hvid og blå :) hihih

Den skal I også se!

Hvis I vil følge lidt med i mine oplevelse lige når de sker, så følg mig på min snapchat : camrosted :) Jeg eeeeelsker History… hygger mig med at se klip fra min dag forenden af dagen :o) hihihi ♡

DSC_6798 DSC_6800 DSC_6801 DSC_6802 xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black n' white