Dagens outfit

Jacques

Hej piger ♡

Jacqueline og jeg har tilbragt de sidste to dage sammen og her skriver hun et indlæg for mig som gæsteblogger:

Jeg vågnede idag til det lækkereste morgenbord hos Milla, en god omgang skyr fra Lagkagehuset, rugsbrøds boller med mørk chokolade, varmt lækker the og økologisk hyldebærsaft.  Det er så rart at være hos Milla, og at sove hos hende er bare noget af det bedste. Jeg føler virkelig  jeg kan være mig selv her,  da stemningen altid er så god! 
Det er jo helligdag idag, og vi vidste ikke helt hvad dagen skulle bringe. Men pludselig fik Milla en helt fantastisk ide.  Hun syntes nemlig vi skulle tage en tur op i hendes forældres sommerhus, hvor der er de fineste interiør butikker med de lækkereste sager. Nøøøøøj hvor kunne vi købe meget, men vores pengepung sagde stop på et tidspunkt, hihi.

Vi valgte derfra at kører over til en lille isbar, og spiste en lækker økologisk is. Vanilje og chokolade, mmmhh den smagte SÅ godt!  Milla fortalte mig efterfølgende at jeg skulle med ned på stranden og opleve det smukke syn. Solen skinnede, en dejlig lun blæst, og en veninde snak. Det kunne bare ikke blive bedre!

Jeg følte mig heldig at have Camilla i mit liv, og fik virkelig åbnet mig op for hende. Hun er simpelhent så god til at lytte og forstå folk, og der er bare intet bedre hvis det er i en situation hvor man har brug for at komme ud med det man har på hjerte. Det var noget helt specielt for os, og vi fandt ud af hvorfor vi er som vi og hvad er grunden til vi er som vi er. Jeg fik på en måde lettet hjertet overfor Milla og er simpelthen så taknemlig for at have hende i mit liv. Camilla er en helt speciel pige i mit liv.

Nå, senere på dagen blev jeg præsenteret til det fineste sommerhus. Der er så hyggeligt, og en fantastisk rar stemning. Duften af sommerhus, og farverne var så lyse men varme i det. Ikke mindst blev jeg præsenteret af hendes søde mor, som tog så godt imod mig! Vi spiste aftensmad sammen, sludrede og drak noget the inden turen gik hjem til København igen. Det har været en fantastisk dag, og har virkelig nydt denne sommerige dag i selvskab med Milla!

DSC_6831 DSC_6834 DSC_6838 DSC_6840 xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit