Vinter

Outfit

Hej piger ♡

Håber I har haft en dejlig weekend!
Min slutter først her til aften fordi jeg har mandagene fri. Det er så dejligt fordi min weekend først startede lørdag eftermiddag efter arbejde. Efter arbejde satte jeg mig til at købe Justin Bieber billetter som man kunne til pre-sale! Det opdagede jeg først man kunne om morgenen så jeg var klar!
Min mor var så sød at tilbyde mig at give min billet i julegave. Så fint!
Billetten endte nemlig med at blive ret dyr fordi jeg fik så gode pladser og fordi det var pre-sale… Man må ofre nogle gange lidt ekstra for at få det ekstra :o)

Jeg ville have lavet en video til jer her i weekenden men tiden er fløjet og jeg har én stor beslutning jeg skal tage som lader mig ligge søvnløs og rastløs.
Jeg glæder mig så meget til at fortælle jer det hele om det.. jeg har holdt på det længe nu, som jeg også har afsløret nogle gange for jer, har jeg mega meget på hjerte som jeg endnu ikke kan indvie jer i. Men det er lige om hjørnet ♡

Jeg går for tiden og skal finde på nogle ønsker til jul.. har virkelig svært ved det men jeg vil prøve at brygge en sammen og vise jer den så snart jeg er klar.
Men først viser jeg jer den skønne kjole som jeg købte i H&M den anden dag i Frederiksberg centeret. Den har det fedeste snit og jeg bruger den til skindleggings og boots. Særligt synes jeg at det er så fint at den er kropsnær så det giver et feminint touch.
Den er fra Divided kollektionen og koster intet mindre end 199,- !

DSC_7698 DSC_7699 DSC_7700 DSC_7703 DSC_7704 xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinter