Give-away to you?

Outfit

Hej piger ♡

Helt utrolig at jeg allerede er hjemme nu i min blødeste badekåbe med benene oppe og ro i maven.. Jeg er klar.. jeg kan næsten ikke lide at sige det, og slet ikke højt fordi man ved jo aldrig og slet ikke når man ikke har prøvet det før.. altså det der med at åbne sin egen forretning :o)

Så jeg leger bare at jeg har en masse gøremål i morgen på sidste dagen før åbningen torsdag. Dog har jeg planlagt at starte dagen ud med en god omgang massage inde i Ni’mat på Hotel Kong Arthur. Glæder mig meget til at blive trykket lidt på og få fjernet de spændinger jeg om nogen har fået opbygget i skuldre og nakke på det seneste.
Derefter har jeg mulighed for at benytte mig af deres store spa område.. men lad os nu lige se om jeg kan få mig selv til det, efter at have ligget en hel time helt stille uden at gøre noget nyttigt… Det bliver en meget hurtig dukkert så vil jeg sige!

Nå men her kommer endnu en outfit som man vil kunne finde i min butik. Jeg er vild med kombinationen af de her rå bukser og så den fine bluse med broderet mønster.
Blusen ligger til 499,- og er en smuke transperant men der har jeg en perfekt top til at kunne have indenunder også. ♡
Bukserne ligger til 1.199,- og så har jeg gummistøvler i den sorte her eller en skøn sart rosa og de ligger til 699,-
Jeg er vild med at de er korte, de lange gummistøvler kan man hurtig gå træt i fordi de er så tunge! Da er de her super nemme at hoppe i eller smide med i bilen hvis man skal på tur.

Håber på at se en masse af Jer på torsdag og hvis ikke der så en anden dag ♡
Dejlig aften til Jer!
PicMonkey Collagelommebuks Skærmbillede 2016-01-08 kl. 22.27.12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give-away to you?