My family, finally

Familie er en gave

Hej piger  ♡
Er næsten lige kommet hjem fra sommerhuset efter en fantastisk dag med mine dejlige familie ♡ Vi tog jo derop efter vi hentede dem i lufthavnen i onsdag, og det fik vi en hyggelig aften ud af. En endnu hyggeligere morgen fik vi med lang, god morgenmad og massere af verdenssituationssnak! :) Vi tog til Asnæs som er en lille by som ligger lidt tæt på og så os rundt og fik købt ind til frokost. Det blev en sen frokost og efterfølgende hoppede min kusine og jeg i shorts og bikini top og spillede en heftigt omgang  badminton under solens skønne stråler som endeligt tittede frem efter den grå morgen. 
Min far kom til middag og så kørte vi hjemad igen, da jeg skal på arbejde i morgen ♡ Så kører jeg direkte fra arbejde i sommerhus igen og holder weekend ♡ 
Det er simpelthed så rart at have min kusine i landet, og hygge med hende, og generelt bare være sammen med hende 24/7. Vi lavet alt sammen lige fra vi vågner til at vi sover igen. Har virkelig savnet det jeg har med hende, nemlig det tætte bånd som man kun rigtigt kan have med familie. Skønt! 
Min familie fra Polen var så søde at bringe en del gaver med sig fra Polen af. Så jeg fik bl.a. dette smukke tørklæde af dem i den fineste farve med pallietter. Lige mig!! ♡ 
Er det ikke fint?? 
Jeg er super glad for det og har bl.a. tænkt mig at bruge det som et sjal over en kjole. 
Jeg håber virkelig det bliver varmt de næste par dage så jeg endelig kan nyde godt af sommerens tendens til at gøre min hud brun og lækker! Føler mig stadig mega bleg i forhold til min mor som slutter sin sidste uges ferie på søndag.. Håber jeg kan nå at indhente hende.. Det vil vise sig! hæh! :) 

2

  • Christina

    Dejligt at høre i hygger jer og jeg er total enig, håber vejret holder og gerne nogle uger endnu, da jeg først har ferie om en uge :)Super fint tørklæde :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My family, finally