Her kommer jeg til at sidde og blogge

Råd om sygdom og skole! – erfaring fra i dag.

Regl nr. 1 når man kommer syg i skole: Sæt dig aldrig i midten af klassen – SÆT DIG FORREST ELLER BAGERST.
Regl nr. 2 når man kommer syg i skole: Lad vær med at pudse næse og hoste alt for alvorligt.. – DET SKRÆMMER FOLK.
Regl nr. 3 når man kommer syg i skole: Gå ned i den første pause og køb juice, Mathilde kakao og citron te – DET HJÆLPER PÅ DET HELE.
Regl nr. 4 når man kommer syg i skole: Koncentrer selvom du har det dårligt – DU ER FAKTISK MERE KONCENTRERET NÅR DU ER SYG.
Regl nr. 5 når man kommer syg i skole: Ikke noget med at sidde ved vinduet for læreren vil højst sandsynligt opfordre til at åbne det og det hjælper ikke på noget for dig! DET HJÆLPER IKKE PÅ NOGET FOR DIG.
Regl nr. 6 når man kommer syg i skole: Virk frisk og frejdig så snart du møder op, senere kan du putte med din taske og kleenex – FOLK VIL DA ALDRIG BEMÆRKE DIN DÅRLIGDOM.
Regl nr. 7 når man kommer syg i skole: Snak med din lære om fravær og protester med lægeerklæringer hvis han/hun ikke vil fjerne det… DET FÅR DIG TIL AT VIRKE ENGAGERET I SKOLEN + AT FRAVÆR BARE ER SKOD AT HAVE
Regl nr. 8 når man kommer syg i skole: Når du har fri så sørg for ikke at skynde dig hjem, prøv at få nogen til at hente dig – helst dine forældre da de ikke kræver megen opmærksomhed. – FOR HVIS DU SKYNDER DIG GENNEM DEN KOLDE VIND TIL DEN OFFENTLIGE TRANSPORT BEDER DU BARE OM MERE SYGDOM HVOR DEN END KOMMER FRA!
Regl nr. 9 når man kommer syg i skole: Tag det generelt helt roligt og lad vær med at opgive eller bruge unødvendig energi – DET GØR BARE DET HELE VÆRRE. 
Regl nr. 10 når man kommer syg i skole: BEKLÆDNING! – Vigtigst af alt! – så tag godt med uld, angora, cashmiere – whatever på. Noget som holder dig varm – ikke nogle slatne træningsbukser og en hvid stor t-shirt – det gør ikke noget godt for dig. På med nogle tykke bukser, en lang top, en langærmet bluse, en stor sweater – gerne med hætte (som du kan op om hovedet når du bevæger dig udenfor), dejlige bamsesko og uldne sokker! VO´ILA! 
^I mit tilfælde blev det beige bukser fra Stradivarius (set før på bloggen), en top fra H&M, en langærmet med søde detaljer fra Abercrombie & Fitch, og en kæmpe dejlig uld/angora sweater-cardigan fra Buch Copenhagn ++ MOU korte bamsesko <3 mmh det var dejligt! 
xoxoxo Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her kommer jeg til at sidde og blogge