Nytårs outfittet

Nytår

En fantastisk nytårsaften. Med både familie og venner af familien <3 Dejlig, god mad med både polske og vaskeægte danske traditioner. Klokken slog hurtigt 00 og inden længe mindedes vi det gamle år som foresagede intense/seriøse fortællinger om mindre gode hændelser – som man kan se her på det sidste billede.

Et helt år er også lang tid. En masse opture og nedture når at vise sig.

For mig viste nedturen sig kun det første halve år men til gengæld ret intenst. Det var en rigtig hård tid efter jeg valgte at gå ud af CBS inden 2. semesters start. Jeg stod med masse tid mellem hænderne og intet fornuftigt at drive den med, så jeg opleve en masse tidsspild og det såre altså min sjæl. Det var nærmest umuligt at få job og jeg måtte søge ting jeg aldrig havde drømt om at skulle arbejde med.
Dog havde jeg stadig mit job på 3. år på Rosenlund omsorgscenter, hvor jeg kokkerede for de ældre beboere. Det var jeg meget taknemmelig for da jeg ikke er typen der kan sidde stille ret længe af gangen.
Gennem foråret og sommeren mistede jeg mine to ældste og bedste veninder. Dem begge af hver sin årsag. Årsager jeg endnu ikke forstår den dag i dag. I samme tid, døde min mormor og jeg måtte rejse meget hastigt og holde hovedet højt. Uger senere slog min daværende kæreste og jeg op. Det var én forfærdelig tid. Men det har gjort mig så meget klogere og stærkere og lært mig ting om livet jeg nok aldrig ville have forstået, vidst eller kunne sætte mig ind i foruden disse hændelser.

Det hele vendte så smukt da jeg endeligt besluttede mig, ret spontant, at tage et 12 ugers kursus med en måned i Florida (hvor vi fra mandag til torsdag studerede på et college i Orlando) as well, som en del af en international linie med fokus på marketing, IT og erhvervsøkonomi på Niels Brock.

Før turen udgjorde endnu et smut til min ynglings butik Buch Copenhagen med min svigerinde og storebror sig til en kæmpe gave, som senere skulle vise sig, at blive en mulig chance for en prøvearbejdsdag og deraf en mulig elevplads. For efter mit 12 ugers kursus inkl. Florida ville jeg skulle begynde min elev tid på 2 år i forretning – da mit endelige mål med 12 ugers kurset skulle være at blive salgsassistent.

Turen til Florida ændrede mit liv, jeg fik bevist at ikke alle ikke er til at stole på (lidt kringlet :)) men at der ude i den store verden findes søde og rare mennesker som ikke er ude på at såre eller fejllede en. Men rent faktisk vil en det bedste. Jeg kom på bedre tanker og var nu mig selv igen. Mødte og fik en masse nye venner som virkelig var en mangelvarer i mit liv <3

Jeg fik elevplads i Buch og arbejdede før det også i den skønne butik som viste sig fra dag 1 at blive min største passion og energikilde. Elskede, elsker og vil altid elske det job. Det viste mig lyset, lysten og lykken igen <3 Det er nogle fantastiske piger jeg arbejder sammen med og nogle skønne kunder jeg hver eneste dag møder og lærer at kende, for at kunne hjælpe og det er virkelig en stor gave at kunne få lov til at hjælpe og deraf glæde folk <3

Jeg er så glad nu og har virkelig sat mig store mål for fremtiden nu, for der er intet der skal kunne feje fødderne væk under mig ud af det blå, og deraf slå mig helt ud, som det første halve år gjorde af 2012.

2013 vil være et godt år. Det ved jeg – for det vil jeg nemlig få det til at være.

Viljen til at ville 
Giver evnen til at kunne 

Mange glade og lyksomme nytårsønsker
xoxoxo Camilla

4

  • Christina

    Hej CamillaDet er et rigtig fint og ærligt indlæg, dog sørgeligt med alle de ting du har været igennem det seneste år:(Jeg har sendt dig en mail som jeg ville høre om du havde modtaget, mine mails har det nemlig med at ryge i spamkurven(ved ikke hvorfor) så ville lige sikre mig du havde fået den:)?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak Christina – jeg føler også det er en tid hvor man skal være ærlig overfor sig selv og erkende de ting man har gjort galt da det er en tid hvor man særligt kan ændre da man starter et nyt år, et friskt nyt pust. Ja jeg har godt set den nu – har ikke tjekket min mail her over nytåret så det er derfor jeg ikke har responderet. Svarer inden længe :) Xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Helt enig:)Det er bare alletiders, glæder mig til at høre fra dig:)Ps. din blog skal nok blive en stor succes med tiden, det tegner ihvertfald rigtig godt indtil videre, syntes jeg:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårs outfittet