In sickness and in health

Review på Ole

Hej dejlige læsere <3

Her kommer et lille review som min trofaste læser Christina mindede mig så flittigt om, tak! <3
Nu er der gået snart en uge, 6 dage for at være præcis, siden jeg købte Ole Henriksens produkter for første gang.

Jeg har aldrig før i mit 20 år gamle liv gjort noget godt for mit ansigt. Jeg har prøvet diverse parfumerede og kunstigt farvede ansigtsmasker med veninder til sleep-overs og prøvet lidt af hvert fra min mors skab i sin tid.. shh.. men jeg har aldrig gjort noget godt til en vane for mig selv.
Dette hænger nok også sammen med at jeg aldrig rigtig har haft nogle problemer med min hud. Jeg blev dog i en tidlig alder afhængig af gode ansigtscremer, gerne fedest muligt, da jeg efter mine (gerne meget varme bade) havde tendens til meget stram og tør hud.

Efter mit 2. photoshoot med min dygtige storebror, så jeg de flotte resultater, men også en del ujævnheder i min hud. De eneste to mennesker der kunne se det, var mig selv og min drøøøøn-ærlige mor. Jeg blev fluks nervøs og frygtede efter de mange berygtede udsagn om rynker i tidlig alder, at jeg nu var blevet ramt og at der ingen vej var tilbage. Min gode veninde som jeg boede på værelse med i Florida kom mig heldigvis til undsætning.. på en måde. Hun hørte hvad jeg mente at have set på de ærlige billeder fra photoshootet og som endnu en ærlig person (og som Magasin ansat i parfume etc. afdelingen) fortalte hun at man netop skal begynde mellem 20-25 års alderen at tænke på noget “anti-aging”, da det er fra den alder af at huden begynder at vise sine brugte spor.

Det satte fluks nogle tanker i gang i mit lille og meget snævre syn på hudplejeprodukter!

Næste gang jeg fik tidligt nok fri fra arbejde til at kunne nå til den nærmeste hudplejebutik inden de lukkede ville jeg få al den rådgivning der fandtes, vidste jeg. Forlangte jeg.

Og ligesåvel gjorde jeg <3 Sanne, Sanne som jeg nævnte op til flere gange sidst, smed en masse Ole Henriksen produkter efter mig – efter at jeg havde fortalt hende at hun ærligt skulle fortælle mig, hvad der var det bedst for mig og på hele markedet! Ole sagde hun, Ole.

On-to-go-cleanser -> Truth Serum Collagen Booster -> Pick Me Up Face Mist -> Estée Lauder Day Wear -> Fresh Start Eye Creme. Vóila.

Dette er blevet min morgen og aften procedure. og den er ganske enkelt genial!
Ikke nok med at proceduren vækker den skønneste følelse af overskud, så dufter den dejligt skønt og minder mig hver morgen om den sommer og sol der venter forude <3
Jeg kan mærke hvordan Collagen Boost’eren (som skulle være the shit inden for forebygning af alderdomstegn) strammer op og lægger sig som et fint lag af beskyttelse mod alt dårligt.
Face Misten er helt igennem genial og jeg tager den faktisk med på arbejde til lige at friske op og fugte og ikke mindst dræbe de bakterier der end måtte være efter det arbejdsmiljø jeg befinder mig i.
Jeg kendte godt til Face Mist i forvejen, min gode veninde og helt igennem fantastiske og inspirerende blogger Caroline <3 viste mig Rudolph Cares Face Mist, den dufter skønt og fugter helt igennem vidunderligt! Caroline var så fantastisk, som hun nu helt igennem er, at give mig den her forleden i fødselsdagsgave, jeg nyder så godt af den! <3 Rudolphs produkter er også bare så skønne, og jeg elsker virkelig at de er svanemærket <3 det så fint.
                                                                                       ______________________________________

Men selvom alle disse produkter er så helt igennem fantastiske skal man også huske på ikke kun at arbejde sig udefra og ind, men også indefra og ud!

Det var tydeligt at se på min hud at den manglede fugt. Siden jeg kom hjem fra mit 1 måneds ophold i Florida, Orlando glemte jeg simpelthen at drikke al den vand jeg plejede. I Florida er der klor i vandet som i det meste af the U.S. og det kan jeg simpelthen ikke døje! så jeg drak ikke særlig meget. På den måde vendte jeg mig af med at drikke de der 2 liter vand om dagen. Hvis ikke mere!
Så det er helt klart noget jeg vil blive bedre til igen. Da det er en kæmpe faktor indenfor sundt hud.

Ikke nok med det er jeg jo begyndt på de berygtede Imedden piller. Jeg vil ærligt sige at jeg oplever at min vintertørre hud ikke er så vintertør som den plejer! Den er mere smidig og ikke ubehageligt tør efter mit varme bad. Så derfor var det ikke et behov at smøre mig ind i Oles body lotion men bare en luksus og bonus <3

Alt i alt er jeg meget positiv overfor de produkter som min hud så generøst manglede. Jeg kan godt se hvad Sanne mente om at man hurtigt ville blive afhængig af dem, for det er jeg allerede blevet. Men det er lige så meget den følelse jeg får af at benytte mig af dem. Jeg får en kæmpe følelse af overskud og dejlig spa fornemmelse. Det er skønt at starte morgenen af på den måde. Min hud følelses meget glattere, som den gjorde i mine yngste år. Dejlig blød. Skrubben med valnøddekerner giver en dejlig glød og mere struktur i ansigtet. Jeg får pludselig varme kinder helt af mig selv! Sanne fortalte hvordan min hud var kedelig. Der skete ikke rigtig noget – citat. Men derfor skulle jeg skrubbe for at få en frisk glød.
Jeg kan allerede se at det går i den rigtige retning, men vi er der ikke endnu. Sanne sagde om 3 ugers tid vil man ikke kunne genkende mig. Men på en god måde! Serum’en er virkelig med til at redde den hud som jeg ellers var på vej til ødelægge så grusomt!

Hvis jeg skulle vælge nogle produkter som jeg særligt at blevet vild med fra serien, er det helt klart serumen og øjencremen. Øjencremen er så lækker silkeagtig og jeg kan ikke forstå at folk ikke har introduceret mig for det før! :)

Jeg synes virkelig at det er en hver kvindes ret at investere i så gode produkter som Oles. De er så naturlige og lige fra køkkenet hjemmefra ham selv. Han har et rigtig godt budskab om kvalitet frem for kvantitet og han er virkelig ikke ude på at snyde nogen. Nej tværtimod han er ude på at hjælpe alle <3

I LOVE IT <3

xoxoxo Camilla

4

  • SÅ inspirerende indlæg smukke Cami <3 Skønhed kommer også indefra, og du er intet andet end skøn. Ligeså skøn du er udefra er du indeni <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Hej søde Camilla, tusind tak for den meget fine review, jeg må helt sikkert ned og købe den serum :) Jeg er selv begyndt at se en lille rynke titte frem på min pande og syntes bare det er alt for tidligt er jo “kun” 25, så det må prøves, tak for tippet :)By the way, jeg syntes dine billeder er fantastiske og har bestemt ikke lagt mærke til de ujævnheder du omtaler :) Men sådanne ting, ser man også altid bedst selv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Åhh det var så lidt! er kun glad for du lige mindede mig om det! super godt :) Jaa serum’en er lige det der skal til! vi må passe på os selv jo ! :) *Hæhæhæ tak søde Christina :] <3 xoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In sickness and in health