First day of this week

Dagens outfit

Hej piger 
Så er jeg lige kommet hjem fra den Sorte Diamant inde i byen hvor jeg har været inde til klaverspil. Meget smukt og beroligere og faktisk også sjovt da Amin Jensen var vært! Det var 25 års jubilæum for en meget anerkendt pianist – Ulrich Stærk. 
Jeg har fortalt mine forældre hvordan jeg godt kunne tænke mig at være lidt mere kulturel – så det har de taget meget bogstavligt og tager mig nu med ind til diverse forestilliger :) 
Men det er gode og meget anderledes oplevelser, og det tror jeg kun er sundt og lærerigt! 
Inden jubilæet tog vi ud og spiste, så jeg dressede op i Birger og Buch 
Jeg er bare så vild med at mixe det helt fine, med print og så sneakers – særligt de nye fede sneakers vi har fået hjem i Buch. De er bare så utroligt behagelige at gå i! Det er som om jeg faktisk går hurtigere i dem! :) hihhihi kender I det?? 
Åh nej, fjollet. Jeg er også så træt! Det er simpelthen så mærkeligt at jeg er bedre til at gå i seng i god tid når jeg er i butikken som åbner sent end når jeg møder voldsomt tidligt i skoleperioderne!? 
Typisk… 

Lige et lille sneak peek på en ny jakke jeg har købt i dag :) 
Den er bare så skøn! Den vil jeg vise jer samt nogle andre lækre sager 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

First day of this week