SPA*senses

Dagens outfit

Hej piger  

Billedet blev lige taget her hurtigt til morgen. Hele outfittet er fra Buch Copenhagen ♡ Det er helt igennem mit ynglings outfit til dato! Det er så fint og sommerligt men alligevel råt med støvlerne og vesten.
Savner jer! 
Endnu en dum lille skrivepause. Undskyld. Håber I hænger ved og kan døje med det -.- 
Jeg har haft en rigtig hård oplevelse her til aften. En der fik mig til at indse en masse. En masse om mennesker, personer i mit liv, mit liv. Samfundet, tiden og udvikling. Mit selv, værd og næstekærlighed. 
Jeg har erfaret at det ikke er alle der ønsker en lige godt. Ikke alle der smiler ægte og taler sandt. 
Jeg har oplevet mange af sådanne personer i mit liv, og jeg er ved at blive godt træt af det. Folk der ikke kan være glad for at man er glad. Men i stedet skal række ned. – Få en til at føle at man aldrig rigtig gør det godt nok. Forme en person ud af ens selv som ikke på nogen måde kan identificeres med den man egentlig er. Det har virkelig slået mig af pinden, da alle disse følelser er nogle jeg får vækket fra mine nærmeste. Jeg føler mig snydt og jeg føler foragt. Kan slet ikke finde ud af at håndtere det. 
Jeg vender mig om og går. 
Emeli Sandés “My kind of love” beskriver meget godt hvordan jeg har det, og det er super rart at falde til ro med en tekst og dejlig melodi som kan tale på de tidspunkter man ikke selv kan;
Cause when you’ve given up. 
When no matter what you do it’s never good enough. 
When you never thought that it could ever get this tough 
– that’s when you feel my kind of love.
And when you’re crying out. 
When you fall and then can’t pick your happy off the ground. 
When the friends you thought you had haven’t stuck around 
– that’s when you feel my kind of love.


2

  • Christina

    Kender det alt for godt søde Camilla, har også selv været udsat for dette alt for mange gange. Venner/Veninder der ikke under en at være glad, og hvis man har oplevet noget godt, har de altid oplevet noget der er bedre osv. Forfærdeligt at folk ikke bare kan være glad på andres vegne i stedet for at se det negative i al ting og få en til at få det dårligt i stedet for det modsatte.Håber ikke det var en der var alt for tæt på dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg var lige ved at sige at det var rart at høre.. men det er det jo egentlig ikke, for det er det ikke for dig, + at det bare godkender teorien om at folk ikke kan glædes af andre succes. Hvilket bare at den sørgeligste info ever. Men dejligt med godkendede nik <3 Det har næsten kun været de nærmeste, det er det der er det værste. Men jeg har prøvet det så meget nu, at jeg nu endelig kender grunden.xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPA*senses