Dejlig, fin og let ♡

Wilfa Knus S. BL-1200

Hej piger 
Så fik min juicer en sidemakker. Nemlig Wilfa 
Wilfa er en blender, og har været testvinder de sidste 5 år. Den kører på hele 1200w hvilket er meget så den kan tåle at knuse is, hvilket jo bliver meget nødvendigt til sommer når jeg skal lave lemonade 
Jeg har længe savnet en blender, da vi min sidste døde pga. mandel overdosis.. det kunne den ikke klare. Den er simpelthen så god, men skruer den hen på ON og så trykker man ellers på det program man ønsker den udfører; om det er ice crush, smoothie eller rengøre sig selv og så kan man derefter styre styrken. Den er så lækker og har hele 5 års motor garanti + jeg fik en smoothie opskriftbog med :) 
Det hele kom egentlig til mig i morges da jeg ikke vidste hvad jeg skulle have til morgenmad inden træning, og da kom det til mig at jeg sådan havde lyst til smoothie og det egentlig ville være det eneste der ville kunne gøre det :) 
Så jeg googlede lidt og kom frem til at det var den bedste af hvad jeg gad ofre, og da jeg så også så at den kunne købes til 499,- fra 999,- jamen så var det jo afsted med mig til Elgiganten og på vejen købte jeg ind til den smoothie jeg lystede sådan. 
Jeg lavede en Banana choc chip smoothie:
2 øko. bananer 
øko. agave sirup 
øko. mandelmælk
2% græskyogurt
mørk chokolade 
isterninger
Jeg toppede den til sidst med friske jordbær og mandler som jeg skar i små stykker. 
Den var lækker, sød, kold og sund – mere kunne jeg ikke bede om denne morgen. Op med mig og træne! 
Glæd jer til jakken jeg skal vise jer når jeg kommer hjem 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dejlig, fin og let ♡