Dagens outfit

Details ♡

Hej piger
Så jeg lige vendt hjem fra en dag i sommerhuset. 
Vi er ved at være færdig med en lille hytte som vi har bygget ved siden af sommerhuset. 
Den er blevet så fin og er blevet malet helt hvid med det smukkeste lyse gulv  Jeg fik taget nogle billede i dag på telefonen, dem vil jeg lægge op, så har en nogenlunde idé om hvordan det ser, og kan ser lidt før og efter :) 
I morgen skal jeg derop igen, så det lyder måske fjollet overhovedet at være taget hjem. Men det er fordi jeg skal pakke en del tøj ned som jeg ikke bruger så meget og en del interior som jeg kan bruge deroppe. 
Det er nemlig irritererende hele tiden at skulle pakke når vi skal op i sommerhuset, og tit bliver det spontant at vi tager derop, og så kan jeg ikke helt finde ud af det med at få det hele med. Så nu vil jeg pakke en del som bliver fast inventar deroppe og så en del til den lille nye hytte :) 
Jeg ville vise jer lidt nyt jeg har købt – nemlig rå Havaianas og de fineste fingerringe :) 
Alle delene er fra Buch, klipklapperne til 399,- og fingerringene koster 100,- pr. stk. 
Jeg er helt vild med rosegold, det skal ikke være nogen hemmelighed – så at vi både fik fodtøj og smykker i rosegold gjorde at jeg hentede min pung straks! 
Ringene er kommet i forskellige str. i alle tre udgaver, så det er om at prøve sig frem, om man vil have dem på tippen eller som rigtig ring. 
Hvis jeg kunne have på alle fingre og tæer havde jeg gjort det :) ! hhiihih 

2

  • Christina

    Jeg må lige fortælle at det er skønt du er “kommet tilbage” på bloggen med så fantastisk mange gode indlæg:)Det er så skønt at åbne bloglovin og se der dagligt kommer nye indlæg fra dig:)Det syntes jeg bare du skulle vide:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg føler mig virkelig også tilbage, og det er slet ikke til at stoppe, at det som jeg sprøjter ud fra ærmet :) hæhæ Det er så dejligt, og dejligt at det kan mærkes! <3 Rigtig skønt at du siger det! xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit