Autumn musthave

Veninde snacks

Hej piger ♡

I dag har jeg været på arbejde men kun til 15:00. Min veninde foreslog da at vi tog ud og fik et glas Mascato på en hyggelig lille café på Frederiksberg. Super hyggelig – den hed Kichenette og er rigtig rustik i indretningen. 
Sådan nogle spontane aftaler er simpelthen så vigtige mener jeg, da hverdagen hurtig kan blive for rutineret så vi glemmer at nyde livet og lave noget sjovt.
Så det var så dejligt da min veninde skrev om vi ikke lige skulle mødes efter arbejde. For det kunne jeg jo selvfølgelig godt, men oppe i mit hovede havde jeg planlagt at tage direkte hjem og.. ja alt det sædvanlige.. ingentings ræs hvor man går i sine egne cirkler og ordner småting.. rent ud sagt – spilder tiden.. Istedet for at tage ud og nyde livet og dagen som den er. 
Det så vigtigt at vi tager hinanden i hænderne nogle gange og gør noget helt andet og træde ud fra det vante. For pludselig viser det sig er der er mere at hente elsewhere :) 

I aften skal jeg i byen med en veninde/kollega fra Buch. Jeg er ved at gøre mig klar nu og så smutter jeg hjem til hende til lidt vino og så tager vi  på cocktailbar og så på Sunday. 
Jeg var faktisk ikke et sekund i tvivl om hvad jeg skulle have på, for denne kjole er så længe  siden jeg har haft den på, så den har brug for at blive luftet :)
I kan se den på min Instagram ♡ – http://instagram.com/rostedraw
10388202_10203958079284746_2651294679004600280_n xoxoxoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autumn musthave