Not good either

Fuldt fjer besat

 

Hej piger

Jeg ligger under dynen, lænet op mod min smukke sengegavl og skriver det indlæg jeg skulle have skrevet for to dage siden! 
Der har været fuld knald på men nu ville jeg tage mig tid her til morgen.
Det ret hyggeligt for solen skinner ind af mine store vinduer, i forhold til i går hvor det regnede og blæste ustyrligt!

I går aftes var jeg hjemme hos min skønne veninde Jacqueline som bor “længere” ude på landet, men jeg ville hellere end gerne køre turen til hende for at se hendes lille paradis og nyde hendes selskab 
Jeg var hjemme igen kl. 00:15 men jeg har alligevel formået at sove næsten 8 timer – alligevel føles det bare ikke sådan – er ret kvæstet :)
Det er nok grundet både min aften som morgentræning mandag og tirsdag. Det kører virkelig med træningen det er så dejligt. 

I næste uge holder jeg dog efterårsferie – jeg skal til Polen til familien og jeg glæder mig sådan til at være sammen dag og nat med min kusine som jeg anser som søster! 

Jeg har købt den smukke fjernederdel, den er bare så guddommelig, og jeg har altid drømt om at have sådan en nederdel som er fuldt fjerbesat. 
Jeg har taget den i størrelse medium for at den lige bliver lidt længere.
Den bliver så fantastisk at have på til at fin top og vest. 
Jeg kan ikke vente!!
DSC_4795 DSC_4796 DSC_4801 xoxoxoxo5

2

  • Christina

    Åh den har jeg også lige købt, den er sååååå fantastisk :)
    Rigtig god ferie søde Camilla :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Not good either