Malermestre

Beet it

Hej piger ♡

Jeg var så “heldig” at gå hen og blive syg i tirsdags.. Det kom stille og roligt hen ad dagen på arbejdet og så lå jeg ellers hele onsdagen svøbt ind i dynen med alle mirakelmidler som så faktisk hjalp!

Mit fortrukne mirakelmiddel – udover mælkesnitter :o) – er min røde juice..
Den består af
3 klumper ingefær
rødbede/ ingefær juice – Beet it 
frisk presset appelsinjuice
godt med dråber citron
et æble
og naturligvis spidsen af en teske spirulina

Det kræver naturligvis at man har en juicer..

Blandingsforholdet er alt efter behov og lyst. Som beskrevet ovenfor ser I min sygdomsjuice, der er nemlig drabligt meget ingefær i.. Det tager mig ca. en time at drikke den.. så stærk er den.
Men den virkede noget så fantastisk! ♡  min hals stoppede med at gøre ondt og jeg følte mig meget mere tilpas og ikke nær så sløj.
Det kikstartede til gengæld min forkølelsesfase som faktisk er et godt tegn, for så betyder det at jeg snart er rask. Så jeg har gået og prustet lidt i dag, men jeg er bare så glad for det er blevet ved dét og ikke mere :) For jeg skal nemlig til Rom om ikke så længe og der skal jeg altså bare være tip top i stand!  ♡

Juicen er helt klart det bedste man lige kan gøre for sig selv når man kan mærke den er ved at være helt gal.
Rødsolhat kan slet ikke nærme sig den her juice :)

Jeg hører at en del er ramt af sygdom for tiden, og jeg tror egentlig også jeg fik den af min nevø her i weekenden.. men jeg har så svært med at holde mig fra mine smukke små nevø’er! de skal kysses og krammes heeeele tiden!

Jeg har fået taget gode billeder af min nymalede væg som jeg glæder mig til at vise jer, og så er det forhåbenligt i weekenden at jeg også kan fortælle jer de gode nyheder jeg længe har snakket om ♡


DSC_5853DSC_5850DSC_5854 DSC_5857 DSC_5859 xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Malermestre