Dam dam dam

Malermestre

Hej piger ♡

Undskyld jeg ikke har fået skrevet. Der sker simpelthen bare så meget for tiden som jeg lægger al min energi og tid i.
I skal nok få det hele og vide snarest! ♡
I dag var jeg inde og se Hobitten 3… Normalt overhovedet ikke mig at se sådan nogle meget eventyrlige film, men jeg fulgte mit nytårsfortsæt som netop var at se sådanne alternative film, og banede mig vej gennem både 1’eren og 2’eren indtil jeg i dag så 3’eren. Mega seje film og særligt denne afsluttende da man har gået og ventet på at se om det virkelig lykkedes dværgene at få deres bjerg og guld igen fra dragen og leve fredeligt uden orker.. yes yes :) hihih

Vi så den i 3D som jeg er stor tilhænger af, det bliver nemlig meget mere livligt! På et tidspunkt måtte jeg ufrivilligt lukke øjnene fordi jeg troede jeg ville få noget i øjet :o) klovn!
Derefter skulle jeg til middag hos min dejlige veninde Maria og hendes kæreste. Super hyggeligt! ♡
Derfor skriver jeg så sent til jer ♡

I går søndag, kom Jacqueline forbi med hendes egen fantastiske hjemmebryggede maling som hun selv har malet en del af sit hjem med. ♡ Jeg så den flotte farve og kunne ikke stå for den, så hun var sød at tilbyde en male dag :) ♡
Jeg har nemlig længe tænkt på at male væggen bag pejsen.. det udviklede sig dog også til at vi malede mine låger på skabene..
Jeg skal nok få taget billeder af det hele, det er nemlig sådan en fin støvet lille farve
– meget svær at beskrive og det er næsten det bedste ved den ♡

DSC_5831 DSC_5841 DSC_5845 xoxoxoxo5

1

  • Sanne

    Jeg glæder mig så meget til at se færdig resultatet, da jeg har set den støvet lilla farve i diverse amerikanske tv-programmer. Det ser så smukt ud til stuer, soveværelser osv. Det er bare syndt, at her i DK man ikke ser disse lyse farver særlig meget. Derimod enten hvidt eller meget stærke farver. Jeg har selv lys Beige, også rigtig smukt. Glæder mig dog til at se om det er den støvet lilla jeg har set :)) spændende!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dam dam dam