Vacation

6s

Hej søde piger ♡

Har I bestilt den? Venter I på den? Glæder I jer?

Eller har I allerede en 5s’er eller 6’er?
Jeg har en 5’er UDEN s vel at mærke.
Jeg købte den lige da den kom ud tilbage i 2012. Det var efter min tur til Florida hvor min første iPhone døde af luftfugtigheden – det var en 3gs :) hihih
Jeg springer mange generationer over hver gang – andet har jeg ikke råd til eller samvittighed! Frås er noget jeg ser rigtig meget af og jeg behersker mig så meget jeg overhovedet kan.

Men nu er det på tide da min egen er 3 år gammel, skærmen er knækket for 2 gang og den generelt opfører sig retarderet; den vibrerer eksempelvis stadig når jeg har taget telefonen i et opkald.. Den er bedstefar.. alt for bedstefar til min ungdommelige tålmodighed.
Timingen er derfor perfekt til en ny og særligt i Rosegold! ♡

Jeg har sørget for denne gang at købe den 6x så meget plads som det jeg har nu.. fordi jeg havde simpelthen ikke nok i denne. Jeg skulle hele tiden overfører til en harddisc fordi jeg bare tager mange billeder.. og det skal ikke være en byrde at det er sådan!
Så 64 GB får jeg smidt efter mig og jeg glæder mig meget.♡

Rygtet går på at den bliver sendt ud til alle os der har bestilt ca. mellem d. 22.-24./10
Men det er ikke til at vide med sikkerhed.
Jeg håber dog så inderligt da jeg tror på min egen 5’er kan dø hvert øjeblik det skulle være.. og jeg har prøvet at leve livet uden telefon eller med en oldgammel LG telefon.. og det var til at lukke op og sk*de i.. Excuse me..

Jeg krydser alt hver jeg har på at det vil gå hurtigt! ♡
Mine forventninger er sikkert ikke så høje som de flestes og det er simpelthen fordi at min egen er så skod at jeg vil være begejstret for meget lidt! Så for mig vil det jo være helt mirakuløst med alle de nye funktioner som du i forvejen finder i 6’eren :) hihi ♡

1609_0_iphone_6_plus_v__ng iphone-6s-rose-gold-with-improved-spec-could-be-eye-wateringly-expensive iphone-6s-shoplemonde-01 xoxoxoxo5

2

  • Christina Nielsen

    Har selv en 6’er så ville føle mig lidt som et skarn hvis jeg allerede skiftede den ud, selvom det kriblede i mine fingre da jeg hørte den var på vej :) Tillykke med den :kissing_heart:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vacation