I have a dream

Feminin i Femilet

Hej piger 
Så er jeg lige kommet fra en fantastisk middag ude med min far. Vi har været ude og spise 400g Ribeye og jeg har drukket Cava og nydt min fars skønne fortællinger… I ved hvordan det er. Han er altså skøn! 
Vi holder begge meget af kød, som var det mand til mand…. ja hvad mad angår kan jeg godt være rigtig brutal og maskulin :) 
Men et område jeg ikke er maskulin på er i mit undertøj – der skal det være mest feminin muligt – så da jeg så Femilets fine Lulu blonde serie kunne jeg ikke stå for denne skønne BH/top og deres Bodystocking i pudderfarvet. Toppen er så behagelig og så fin når man kan se de smukke stropper. Den er ikke til at mærke man har på, så behagelig er den! og ryggen er så smuk også! 
Bodystockingen er meget lille i størrelsen så jeg endte i en 40, det skal I lige have i bagtankerne hvis det er. Den vil også være skøn at have på til sommer – lige at hoppe i i short eller nederdel og/ eller sole sig i.
Toppen koster 250,- og Bodystockingen koster 400,- 
En anden super feminin sag er de fine kilehæle fra Buch ♡ Jeg har sådan gået og længtes efter dem i butikken og studeret dem nøje – og der er jo ikke noget at sige – de er så skønne! Jeg føler mig som en fin ballerina i dem og de har jo bare den skønneste farve! Glæder mig sådan til at danse rundt i dem til sommer – jeg synes personligt selv at kilehæle er super nemme at gå i forhold til så meget andet. 2499,- ligger de til 

2

  • Anonymous

    Bliver den slet ikke for stor i omkredsen, når du er gået op i en 40?? :) har tit kigget på den :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg har tit et problem med at jeg får et “dobbelt bryst” hvis jeg tager den størrelse jeg egentlig skulle have i sådanne kun af blonde, fordi når det bare er blonde stof så sidder elastikken der holder på det hele lige på kanten ved brystet ved kavalergangen. Det gør den ikke i str. 40 på mig, men jo – toppen er ikke helt tæt omkring taljen. Nu er jeg også 60 i talje normalt så jeg er også en special-case :)Men ekspedienten sagde at de var små i størrelsen så at de fleste lå i en 38 og 40 :) – det er bare om at prøve den, jeg er så glad for den! virkelig behagelig! xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I have a dream