I dag

Forsinket fødselsdagsgave

Fik disse fine ting i fødselsdagsgave af min mors veninde, som har været ven af familie hele mit liv og mere til <3 Hun var så sød at tage gaven med forbi i dag, da hun skulle ses med min mor til frokost.
Så da min bror og jeg tog pause fra photoshootet for at spise frokost med dem, kunne jeg åbne denne lækre gave <3 Det er en skøn badesæbeolie og en skøn håndcreme som bare gør mine hænder super bløde! Det jo lige til mig med det arbejde jeg har <3 Så fik jeg også et fint gavekort til alle biografer, hvilket jeg virkelig er glad for, da jeg virkelig elsker at gå i biografen, men hader at give de dumme mange for det.. :) hæhæ så glæder mig meget til at skulle i biografen snart :) går der nogle gode film i øjeblikket som I mener man bør se ?

Hele dagen er gået med at shoote med min storebror, vi skulle gerne have nogle gode i kassen, de blev virkelig fine de enkelte jeg lige så :) han sender nogle senere af hvad han kan nå, så det glæder jeg mig meget til at se og vise jer :)

Hav en skøn aften <3
xoxoxo Camilla

2

  • Ej hvor lækkert, det hele er da noget man virkelig altid kan bruge – Dejligt med lidt lækker pleje og oplevelser :) Det er også så hyggeligt at gå i biografen, desværre har jeg ikke lige styr på, hvad der går nu :)Rigtig god aften til dig også! <3- Louisehttp://allthingsglitters.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Gode gaver :)Glæder mig til billederne :)Hilsen Sanne

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag