Pukkalicious

Liste, liste, liste!? anno 2013

Hej piger 
Da min far spurgte hvor min ønskeliste blev af her til aften, gik jeg helt i baglås.. Jeg havde glemt alt om den indholdsrige ønskeliste som jeg plejede at lave til ham, godt forberedt og med billeder – ligefør det blev et Powepoint og matchende lysshow..
Men i år har jeg ikke skænket listen en tanke.. Så jeg har hurtigt måtte kaste nogle bud på listen – som er far-venlige. 
Han kan nemlig ikke bruge mine mange ønsker om hårprodukter fra Aveda og Moroccanoil og lipglosser fra MAC, til noget som helst. Det siger ham ikke noget, så jeg vil ikke lade ham bevæge sig ud på så usikkert et territorie for så mandige mænd som ham  
Så jeg tænkte i stedet på bøger som jeg ønsker mig, og gik i dybden med dem her til aften. Jeg endte med en fin liste efter god hjælp fra min fantastisk, inspirerende butikschef  
Glød og Glæde med Raw Food, af Vibeke Amdisen
Raw Food, af Vibeke Kaupert & Jens Casupei
Raw food for livet, af Erica Palmcrantz og Irmela Lilja
Superfood, af Helena Nyblom
Livsenergi, af Helena Nyblom
High on juice – drik dine grøntsager, af Mads Bo Pedersen

 På listen vil jeg også tilføje en ny blender, som kan tåle alt! Ikke ligesom den sidste blender jeg havde som ikke kunne tåle mandler.. hold da op et show! og hvor der dog stank af eksploderet motor flere dage i hytten!

Håber min far finder ud af det, jeg ved i hvert fald at han holder af boghandlere.. mon ikke det går at finde en enkelt bog?? .. Vi får se :) !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pukkalicious