Den sidste friede

Nyt til hjemmet mit

 Hej piger

I dag nåede jeg i Ilva med min dejlige mor. 
Vi ville ellers have taget ind og mødtes i Illum, men vi havde begge egentlig mest lyst til at tage ind og se på interior og andet boligtilbehør end tøj osv. Det er jo stadig også shopping men en anden genre :)
Det viste sig også at være det helt rigtige valg. For jeg faldt hurtigt over den smukkeste sengegavl som gemte sig på en endevæg ved noget udstilling af et soveværelse. I ved, som Ilva bedst gør det :) 
Jeg råbte fluks til min mor, og hun kom og klappede i hænderne :) Hun vidste nemlig godt hvor længe jeg har kigget efter en og pludselig var den perfekte dér.  – I størrelsen, farven, materialet og butikken! ihh jeg er så glad! Så den fik vi hurtigt fixet. Koste hvad det vil! høhø

Glad som jeg var fik vi fløjet op på min lyserøde sky ovenpå og kiggede lidt videre.. og ja så skete det igen, jeg faldt over min ynglings stol som jo passede helt perfekt til sengerammen…. så de er nu mine to nye bedste venner i hjemmet! 
Åh hvor er jeg overlykkelig over at kunne finde så lækre ting, bare på vores lille spontane inspirationstur :) 
Jeg har selvfølgelig kunne købe det hele på afbetaling, som de har lige i øjeblikket, rentefrit. Så jeg betaler 249,- de næste del måneder.. det er min første gæld – åhåh :D hihi 

Men jeg er glad og glæder mig til at hente det i morgen og få det hele sat op! Det bliver så godt! – Jeg havde egentligt planlagt et helt andet indlæg til jer, men dette her måtte jeg bare dele med jer her til aften :) 
IMG_4484 IMG_4486 IMG_4487 IMG_4492 IMG_4494xoxoxoxo

2

  • Christina

    Åh hvor er den fin, jeg har virkelig også kigget efter en sengegavl i evigheder, hvad måtte du give for denne skønhed?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sidste friede