Ma M

Wee Weekend

Hej piger ♡

Jeg har haft en helt igennem skøn weekend! Det håber jeg også at I har ♡
Jeg startede ud med at blive hentet af min veninde fra arbejde om fredagen. Vi kørte til lækker en thailandsk take-away jeg kender på vejen og spiste os godt mætte hjemme hos mig. Sent ude på aftenen forslåede min skønne veninde Jacqueline om vi ikke skulle ommøblere lidt.. og jo! selvfølgelig skulle vi det :) hihih ♡
Det har jeg taget lidt billeder af til jer som I kan se forneden.
Det kom af at jeg brokkede mig over mangel på skabsplads, så vi måtte have fat i mit tøjstativ igen, som jeg ellers havde droppet. Det fik vi til at fungere og en helt masse andet også.
Det passede med at jeg samme dag havde købt pæoner med hjem til så det stod bare knivskarpt det hele :)
Næste morgen tog min mor og jeg ind til byen for at shoppe lidt inden vi skulle i Tivoli og henter balloner til mine nevøer, hvis fødselsdag vi skulle til senere på dagen.
– Hvis ikke det var for min mors Guldkort var vi naturligvis ikke bare taget derind bare for at købe balloner og gå ud.. så rige er vi ikke :o)
Vi kørte ud til familien derefter som var samlet næsten fuldtalligt hvilket var så hyggeligt.
Solen stod højt og vi startede ud med flødeboller og jordbærkage. Senere stod den på bruchetta og rødvin. Alt i mens vi sad på terrassen og nød solen mens børnene legede med alle de nye gaver. ♡
I dag spiste jeg morgenmad med mor og fik ryddet op i hele hytten, indtil jeg skulle gøre mig klar til at vi skulle i Tivoli igen :)
hihihih denne gang dog lidt længere tid!
Jeg inviterede Susanne min veninde med så vi mødtes foran og kom gratis ind med min mors fantastiske kort. Min mor skulle derind da hendes veninde havde fødselsdag og den skulle fejres med middag og senere koncert i Tivoli.
Ikke noget Sus og jeg var med til – vi startede fluks med at finde et andet sted at spise end dem – de var på Fru Nimb.. ikke lige vores prisklasse :) – ikke i dag i hvert fald.
I stedet ville vi sidde ved vandet så det blev Færgekroen Bryghus – såååå hyggeligt og perfekt i det gode vejr! Maden var lækker og udsigten fantastisk.. Det var bare skønt!
Derefter gik vi tur og morede os over  de mange løbende lalleglade børn.

Vi faldt over de smukke kandiserede æbler, som jeg mig selv aldrig har smagt før, men da jeg smagte Sus’es måtte jeg have mit eget! Wauw! Jeg er forelsket!
Dejlig ny oplevelse :) ♡

Vi gik til en bænk med udsigt over rosenbuskende og sad igen og solede os. ♡
Helt fantastisk. Det endte med at min mor ringede og inviterede os hen på Kählers hvor vi fik te og kold lemonade. Perfekt afslutning på den skønneste weekend!
Dejligt, dejligt! ♡

Da min mor og jeg kom hjem havde jeg så meget energi pga. den skønne tid og totale mindfulness at jeg besluttede mig for at min mor og jeg skulle komme tættere på at blive færdig med at bære resten ind i det nye køkken de har fået lavet. Det har stået lidt stille, da min mor ikke kan uden min fysik – så nu måtte det være at vi kom helt tæt på at blive færdige med det!
Vi nåede rigtig langt og jeg var hoppet i arbejdstøjet og svedte som et svin! Men det skulle til! Efter sådan en skøn weekend – særligt grundet min mor. ♡
Vi nåede rigtig langt men mangler stadig lidt, da vi sortere meget undervejs og sørger for at alt der kommer ind er velovervejet.

Håber I har haft en dejlig weekend og fået loadet en masse ny energi til den kommende uge ♡

DSC_7081 DSC_7082 DSC_7084 DSC_7085 DSC_7087 DSC_7092 DSC_7093 xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ma M