Ready or not

Green is good

Hej piger ♡

Hver lørdag for mig er meget praktisk.
Jeg står op og hopper i træningstøjet og kører til Fitness World for at træne
og få pulsen op så jeg vågner helt efter en lang uge med turbo på.
Derefter kører jeg hjem til de gamle og rydder op og rengør hele huset, det kan snildt tage nogle timer, men jeg holder lige en frokost pause når det passer ind. ♡
Jeg har ældre forældre end de fleste og min mor har en ledsygdom der gør at hun har ondt ved at gøre meget basale ting. Derfor står jeg til rådighed for hende om lørdagen til hvad end hun har brug for og derfor bliver mine lørdage meget praktiske.
Det er vigtigt for mig først lige at komme op og træne og komme igang på den måde, fordi jeg bliver simpelthen så mega energisk og produktiv efterfølgende.
Kender I det? :) ♡

Nå men apropos alderdom
Jeg fik min veninde til at købe Ole Henriksens ‘Invigorating Night Treatment’ da hun var i L.A. Der er en del at spare på Oles produkter i USA. Husker I da jeg var i Chicago i vinters hvor meget jeg købte med hjem der?? Ooohh

Jeg læste om den i diverse skønhedsmagasiner og kunne slet ikke stå for den.
Særligt fordi jeg beundre produkter som arbejder med huden om natten.
Selv gør jeg meget ud af at rense min hud med de bedst tænkelige produkter hver aften og forkæler min hud med serum og massere fugt gennem natcreme og facemist.
Men denne lille grønne bandit skulle også med ind i min aften facial rutine. ♡
Grunden til man bruger den om aftenen inden man går i seng er for at huden kan få ro til at absorbere alle virkestofferne og ikke blive distraheret af makeup og andet fjol :)
Den skal på efter rens og når du har duppet huden tør smører du denne gel på ansigtet og hals.
Det siges at: ‘Den er med til at give huden en mere jævn og glat overflade. Den udjævner hudens overflade, giver en finere tekstur og minimerer synligheden af porer, blandt andet på grund af indholdet af glykolsyre og mælkesyre. 
Efter brug af Ole Henriksen Invigorating Night Treatment vil man vågne op med en mere glat og ungdommelig hud.’

Nu har jeg brugt den i 2 ugers tid og jeg elsker den!
Jeg kombinerer den dog også med min Ole faceoil fordi den kan virke meget opstrammende alene – næsten som om man bliver spændt op :)
Det er ikke noget jeg har brug for så meget endnu, derfor blander jeg den med nogle mere “uskyldige” produkter.
Dog vågner jeg rigtig nok med en mere ensartet og glat hud. Det er et meget stærkt og effektivt vidundermiddel Ole endnu en gang er kommet med :) ♡

DSC_7186 DSC_7188 DSC_7189 xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ready or not